سلام ،بچه ها تو تاپیکای قبلیم درمورد قهرم توضیح دادم،،دیدم اینجا به مسخره میگن عروسای نی نی سایت همه بی تقصیر هستن و مادرشوهراشون مشکل دارن ،،،ولی بخدا من واقعا بی تقصیر و همچنین دختر آروم و بی زبونی هستم و حفظ احترام بزرگتر هم خیلی برام مهمه و الان ک 7 ساله عروسشون شدم هیچبی احترامی نکردم حتی وقتایی ک بهم تیکه میپروندن ،من طبقه بالاشون هستم ،اولین بارم هست ک این قهر پیش اومد و مادرشوهرم رو در رو بهم فحش داد،،سر اینکه چرا من از خونه مادرم برگشتم نرفتم خونشون سلام بدم و .... میگه تو دورنگی و چنتا هم فحش نثارم گرد (تو تاپیکای قبلم هست)...خلاصه امروز بعد از 1 ماه پاشدم رفتم خونشون آشتی کردم فقط بخاطر آرامش خودم ،،من ای وی اف کردم و چند روز دیگه انتقال جنین دارم میخواستم روانم آروم باشه
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
قهر خودش کلی انرژی منفی به ادم وارد میکنه و فکرت درگیره و کینه باعث میشه روانت اون آرامشی ک لازمه رو ...
ان شالله خدا برات جبران کنه
کاش اگه جنبه دارن بهشون بگی تا شرایطتو درک کنن و کاری به کارت نداشته باشن و نرن تو مخت
به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈 ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹 https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکرم خیلی درگیر بود ،،آرامش نداشتم،،من هیچ وقت اهل قهر نبودم ،خداشاهده بی تقصیرم بودم
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
منم بعد دوسال همینجور شد رفتم واقعا قهرفایده نداره
آره قهر حس بوی بهت میده ،ولی میشه رفت و آمد رو کمتر کرد و به حرفاشون زیاد اهمیت نداد
شرایط هرکس متفاوته ولی من فکر میکنم تا اونجا ک ممکنه آشتی باشیم با رابطه کم
آخی ایشالله انتقالت مثبت میشه زودتر هم میرید خونه خودتون حالا متوجه شد که کارش زشت بوده؟ یعنی گلای ...
ن اصلا اون چیزی نگفت منم نگفتم ،،زیاد محلم نذاشت😁
ان شالله خدا برات جبران کنه کاش اگه جنبه دارن بهشون بگی تا شرایطتو درک کنن و کاری به کارت نداشته با ...
هیچ کس نمیدونه ای وی اف کردم ،،اگه بفهمن زندگیم میره رو هوا شوهرم تک پسره مشکلم از منه
دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤ دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
عادی برخورد کرد ،،سلام کردم خواهرشوهرامم اونجا بودن ،،مادرشوهرم زیاد محل نذاشت و باهام حرف نزد ولی خواهرشوهرام خوب بودن
هیچ کس نمیدونه ای وی اف کردم ،،اگه بفهمن زندگیم میره رو هوا شوهرم تک پسره مشکلم از منه
حالا اون هیچی
خونه مامانت راحت نیستی؟یا چند روز مثلا برید هتلی مسافرتی جایی اگه وضعت خوبه تا اعصابت راحت باشه
و بعدم ان شالله اگه مثبت بشه بهشون بگی باردارم اذیتت نمیکنن؟تو مخت نمیرن؟
اگه نمیرن آزت مثبت شد بگو بهشون اگه میرن که هیچی
به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈 ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹 https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812