سلام ،بچه ها تو تاپیکای قبلیم درمورد قهرم توضیح دادم،،دیدم اینجا به مسخره میگن عروسای نی نی سایت همه بی تقصیر هستن و مادرشوهراشون مشکل دارن ،،،ولی بخدا من واقعا بی تقصیر و همچنین دختر آروم و بی زبونی هستم و حفظ احترام بزرگتر هم خیلی برام مهمه و الان ک 7 ساله عروسشون شدم هیچبی احترامی نکردم حتی وقتایی ک بهم تیکه میپروندن ،من طبقه بالاشون هستم ،اولین بارم هست ک این قهر پیش اومد و مادرشوهرم رو در رو بهم فحش داد،،سر اینکه چرا من از خونه مادرم برگشتم نرفتم خونشون سلام بدم و .... میگه تو دورنگی و چنتا هم فحش نثارم گرد (تو تاپیکای قبلم هست)...خلاصه امروز بعد از 1 ماه پاشدم رفتم خونشون آشتی کردم فقط بخاطر آرامش خودم ،،من ای وی اف کردم و چند روز دیگه انتقال جنین دارم میخواستم روانم آروم باشه
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
مثبت فکر کن جدی میگم مناینسری از صبحش باخودم میگفتم نکنه دکتر یکی دیگه نفرستنم رفتمخانم گف دکتر انصا ...
اره نیاز ب انرژی مثبت دارم واقعا
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!