2777
2789
عنوان

سوپرایز

95 بازدید | 7 پست

سلام عشقا فردا تواد شوهرمه یه عالمه شمع و گل و بادکنک گرفتم سوپرایزش کنم وقتی از در میاد تو ولی نمیدونم چه اهنگی برارم که یکم عاشقانه باشه و به فضا بیاد هم حس تولد داشته باشه میشه اگه چیزی مد نظرتونه بگین اهنگ قشنگی اگه سراغ دارین 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

یه حس خوبی امشب تو دلم هست 

شبه به این خوبی هیشکی ندیده ...

اینو سرچ کن اهنگش میاد

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 

امروزم تولد منه.هیچوقت شوهرم سوپرایزم نکرده میدونم امشبم از چیزی خبری نیست.شاید فقط یه کیک برام بگیره همین.

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروزم تولد منه.هیچوقت شوهرم سوپرایزم نکرده میدونم امشبم از چیزی خبری نیست.شاید فقط یه کیک برام بگیر ...

خخخخ من فروردین تولدم بود اولین سال زندگیمونه شوهرم هیچ کاری نکرد حتی یه کادوم نداد حقش بود حتی تبریکم نمیگفتم اما این کارو کردم تا شرمنده شه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خخخخ من فروردین تولدم بود اولین سال زندگیمونه شوهرم هیچ کاری نکرد حتی یه کادوم نداد حقش بود حتی تبری ...

مردا انقد رو دارن ک شرمنده نمیشن عزیزم منم تا دلت بخواد همه جوره غافلگیرش کردم ولی...

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
مردا انقد رو دارن ک شرمنده نمیشن عزیزم منم تا دلت بخواد همه جوره غافلگیرش کردم ولی...

عین خیالشم نیست .من فردای عقدم تولدم بود شبش کادو ها رو جمع کرد برد گفت مال منه روزشم گفتم تولدمه بیا اومد با یه دسته گل .نگفت من که کادو ها رو بردم بزار از همونا دو تا تراول بدم بهش .حالا تولدش شب یلداست میخوان برام طلا بیارن .من موندم چیزی بدم برای تولدش یا نه 

خودتو ناراحت نکن عزیزم بعضی وقتا زن میدونه چیکار کنه انقدر دوسش دارم که حتی اگه صد سالم نکنه بازم براش میکنم گرچه میدونم خیلی خیلی شرمنده میشه 

خودتو ناراحت نکن عزیزم بعضی وقتا زن میدونه چیکار کنه انقدر دوسش دارم که حتی اگه صد سالم نکنه بازم بر ...

منم هربار که میبینم برام کاری نکرده همش میگم منم دیگه نمیکنم ولی بازم طاقت نمیارم چون خودم میدونم ادم اونروز از عزیزش توقع داره نمیزارم بخوره تو ذوقش براش تدارک میبینم.