2777
2789
عنوان

لطفا چندتا فیلم خوب معرفی کنید

105 بازدید | 14 پست

لطفا فیلمهای رمانتیک

ماجراجویی تاریخی و یا کمدی معرفی کنید؟

سپاس😊

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

من ديشب فيلم i feel pretty رو ديدم عااااااااااالى بود

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

cloud atlas

the intouchables

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
هیشکی فیلم نگاه نمیکنه🤔

beautifull mind

braveheart

cold mountain

her

fury

departed

allied

brass teapot

the theory of everything

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
beautifull mind braveheart cold mountain her fury departed allied brass teapot the theory of ...

اوه منو این همه خوشبختی محاله....

حالا اینا واقعا اسم فیلمه یا دیکشنریه☺️

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
اوه منو این همه خوشبختی محاله.... حالا اینا واقعا اسم فیلمه یا دیکشنریه☺️

من فیلم زیاد می بینم ولی اسم بهتریناش یادم میمونه

forrest gump

shindler list

saving soldier rayan

the hacksaw ridge

the shawshang redumption

shutter island

memento

inception

lost highway

the silence of the lambs