2777
2789
عنوان

بچه ها دراکولام بیاین بگم امروزچی شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 55 پست
درکت میکنم من جلوی کسی که خوشم میومد تو بدترین روز زندگیم حاصر شدم بعد یه سال ینی جوری بود که دلم نم ...

بنظرتون ریلکس باشم الان؟؟

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
خب حالا چرابرات مهمه؟ شما ک ازهم جداشدید.هرجورمیخادفک کنه

عزیزم من ممیمیرم براش تنها عشقمه کل زندگیمه بددن اون دارم میمیرم...

منتظرشم هرلحظه که برگرده😔

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون ریلکس باشم الان؟؟

نه عزیزم نمیشه ریلکس بود واقعا ادم عذاب میکشه هی با خودت فکر میکنی و عرق میریزی از خجالت  😢ولی یادت میره فعلا خودتو مشعول کن فک نکنی بش 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
فکر کنم خیلی دوستش داری ولی چرا جدا شدید؟ 

گفتم عزیزم خیلی شکاکه خیلی ..تواین ۵سال منوزندونی کرده بود انگار...

من رفتم که اون عوض شه 😔بخاطرمنم که شده...

نه عزیزم نمیشه ریلکس بود واقعا ادم عذاب میکشه هی با خودت فکر میکنی و عرق میریزی از خجالت  😢ولی ...

بنظرت چی فکر کرده گفته من چلاقم؟؟؟

عزیزم بخاطر این جدا شدم که خیلی متعصب وشکاک بود... شکاک که میگم درحدوحشتناک چون توقفس بودم جیگرم خو ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم واسه این حجم از دوست داشتنت ولی زندگی با آدم شکاک خیلی سخته کاش عوض بشه برگردید پیش هم😞

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
باشه باشه خجالت میکشم😒 انقد دقیق هم نمیگفتی میفهمیدن

چقدر شما حرفات پراز زهره از پشت گوشی هم مشخصه...

انشالله به روز من دچار نشی 😔

گفتم عزیزم خیلی شکاکه خیلی ..تواین ۵سال منوزندونی کرده بود انگار... من رفتم که اون عوض شه 😔بخاطرمن ...

انشالله برمیگرده بهت و اونجوری میشه که دلت میخاد... البته اگه واقعا دوستت داره میاد شک نکن 

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم واسه این حجم از دوست داشتنت ولی زندگی با آدم شکاک خیلی سخته کاش عوض بشه ب ...

حالم خیلی بده خیلی..

همش میگم خاک برسرم چرا امروز باید ببینمش تواین وضعیت کاش یه موقعیت بهتر میدیدمش😢

انشالله برمیگرده بهت و اونجوری میشه که دلت میخاد... البته اگه واقعا دوستت داره میاد شک نکن 

مرسی برام دعا کنید توروخدا

بنظرت چی فکر کرده گفته من چلاقم؟؟؟

نه عزیزم اگه اون هم این اندازه دلتنگ و عاشق  باشه فقط چهرتو دیده نه تیپتو دیده نه هول شدنتو ...ادم عاشق فقط چشما رو میبینه مطمعن باش از چشمات دیده ناراحتی و دلتنگی رو 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
گفتم عزیزم خیلی شکاکه خیلی ..تواین ۵سال منوزندونی کرده بود انگار... من رفتم که اون عوض شه 😔بخاطرمن ...

بنظرت آدم شکاک و متعصب عوض میشه؟!!!!! ن ؛ الان عاشقی تو زندگی میرفتی نابود میشدی نابود؛ هیچوقت نباید فکر کرد کسی رو میشه عوض کرد این بزرگترین اشتباهه

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
حالم خیلی بده خیلی.. همش میگم خاک برسرم چرا امروز باید ببینمش تواین وضعیت کاش یه موقعیت بهتر میدیدم ...

باور کن اون اصلا به تیپت نگاه نکرده مثل خودت غافلگیر وشوکه شده،اینقدر خودخوری نکن 

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
نه عزیزم اگه اون هم این اندازه دلتنگ و عاشق  باشه فقط چهرتو دیده نه تیپتو دیده نه هول شدنتو ... ...

خداکنه..مرسی ازحرفای قشنگتون💙💙💙