2777
2789
عنوان

بچه ها دراکولام بیاین بگم امروزچی شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 55 پست
چقدر شما حرفات پراز زهره از پشت گوشی هم مشخصه... انشالله به روز من دچار نشی 😔

به بدتر از روز تو دچار شدم اما خودمو جمع کردم زندگیمو از نو ساختم🙂

دوست بودین دیگه غیر اینه!؟  ما ازدواج هم کرده بودیم... 

حرفامم زهر نداره شما زیادییییی انرژی منفی داری همه چیو به بدترین شکل میچسبونی به خودت

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خداکنه..مرسی ازحرفای قشنگتون💙💙💙

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن اون اصلا به تیپت نگاه نکرده مثل خودت غافلگیر وشوکه شده،اینقدر خودخوری نکن 

وای خداکنه..مرسی عزیزم ...

میگم شایدم دلخور شده ازم که روم رو برگردوندم رد شدم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
وای خداکنه..مرسی عزیزم ... میگم شایدم دلخور شده ازم که روم رو برگردوندم رد شدم

نه اصلا اینجوری فکر نکن بالاخره بعد ۵سال میشناستت فهمیده با دیدنش بهم ریختی ودلتنگشی

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
عزیزم اگه واقعا تو رو بخواد حتما بر میگرده ،پس اگه برنگشت مطمعن باش مث تو اینهمه عاشق نبوده خداکنه ...

مرسی عزیزم.‌‌

اخه بارها به گوشی مامانم تودیرکت اینستا کلیپ عاشقانه ودلتنگی فرستاد و چیزایی ک دوست داشتم فرستاد..من بلاکش کردم تا ترغیب بشه بهم زنگ بزنه...

بعد تومحرم اومد جلو درمون وایستاده بود.

غیرمستقیم خیلی کاراکرده 

اما بصورت مستقیم اصلا غرورشو نمیذاره کنار وزنگ بزنه

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
به بدتر از روز تو دچار شدم اما خودمو جمع کردم زندگیمو از نو ساختم🙂 دوست بودین دیگه غیر اینه!؟ &nbs ...

باشه برو بیرون از تاپیکم لطفا وقتی یه نفر حالش بده کمتر چرت وپرت بگید..اره توخوبی تومثبتی..‌‌

هیچکس به بدترازمن دچارنشده..دوست نبودیم خیررر..

قراربود ازدواج ننیم میمردیم براهم به بدترین شکل ممکن جداشدیم...

باشه برو بیرون از تاپیکم لطفا وقتی یه نفر حالش بده کمتر چرت وپرت بگید..اره توخوبی تومثبتی..‌‌ هیچکس ...

روانی خدا شفات بده! 

بیتربیت

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
روانی خدا شفات بده!  بیتربیت

روانی تویی که به خودت اجازه میدی به یه نفر که تاحالا ندیدیش بگی روانی بیتربیت هم خودتی که تربیتت رونشون دادی تو غم وغصه دیگران چرت وپرت میپرونی...

خداتوروشفا بده توکی باشی شفای منو ازخدابخوای...

دیگه بهتر از این میخواستی بشه خیلی خوب بودی که چرا الکی غصه میخوری من مطمنم الان دارن باخودش فکر میک ...

یعنی میگی باخودش نمیگه چه دست وپاچلفتی و.....بودم

یعنی میگی باخودش نمیگه چه دست وپاچلفتی و.....بودم

نه اتفاقا خیلی کارت قشنگ بوده اگه بدون هیچ عکس العملی رد میشدی پیش خودش همه چیزو تموم شده تصور میکرد با این کار ینی هنوز براش مهمی من مطمنم الان اون داره به تو فکر میکنه