2777
2789
عنوان

بچه ها دراکولام بیاین بگم امروزچی شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 55 پست

درکت میکنم من جلوی کسی که خوشم میومد تو بدترین روز زندگیم حاصر شدم بعد یه سال ینی جوری بود که دلم نمیخواستم اون لحطه زنده باشم سرما خورده با ابروهایی دراومده به خاطر یه کار اداری مزخرف رفتم بیرون وگرنه جنازه بودم بعد گفتم خدایا نیاد احوالپرسی (اشنامونه )لامصب دقیق اومد حلوم و نمیرفت دیگه هی میگفت کاری دارید بدید من انجام بدم نزدیک بود غش کنم 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان حالا چرا دقیقا جزییات تیپتو توضیح دادی 😂 :/

چون خیلی متعصب هستش..چندماهه جدا شدیم میگم نکنه فکر کرده من عوض شدم..از شلوار نود متنفر بود..اما بخدا تاجای ممکن کشیدمش پایین یه کوچولو ساقم معلوم بود میگم نکنه ناراحت شده..

ولی این شلوار رو قبلا خریدم بهشم نشون دادم گفت قشنگه اما توخیابون نپوش

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
الهیی عزیزم همون هستی که تو محرم هم مامانتو دیده بود ؟ ☹🤔

آره همونم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
عزیزم عاشق حرکاتش دست خودش نیست😢

بخدا داغون عین روانیا بودم...😔😔😔

رمان زیاد میخونه

خجالت بکش خانوم من ناراحتم...ازعشقم جداشدم چندماهه ..بعدازماه ها دیدمش..واسه همین جزییات رو توضیح دادم شما بگید درباره تیپم ممکنه چه فکری کرده باشه

تازه از همه بدتر اون دختر بچه تو بغلت 🥴😅😅

عزیزم ما۵سال باهم بودیم میدونه اون دختر خالمه...

میگم اونقدرهول شدم خیلی زشت بود حرکاتم

همین که پاهات به هم پیچ نخورده و زمین نخوردی بازم جای شکر داره 

دقیقا همچین چیزی تصور کن

خجالت بکش خانوم من ناراحتم...ازعشقم جداشدم چندماهه ..بعدازماه ها دیدمش..واسه همین جزییات رو توضیح دا ...

باشه باشه خجالت میکشم😒

انقد دقیق هم نمیگفتی میفهمیدن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
شاید خودت این احساس رو داری ولی رفتارت در نظر اون عادی بوده،اینقدر دوستش داری چرا جدا شدید؟؟

عزیزم بخاطر این جدا شدم که خیلی متعصب وشکاک بود...

شکاک که میگم درحدوحشتناک چون توقفس بودم جیگرم خون بود رفتم که بیاد دنبالم که عوض بشه