2777
2789

بچه هاامروز بامامانم رفتیم بیرون دخترخاله کوچولومم بغل کردم بردیم باخودمون‌چون پیش ماست بخاطر شغل مامان باباش....

بعد من شلوار۹۰سانتی ذغالی چارخونه..مانتو پیله دارطوسی روشن..کفش گلبهی_آجری اسپرت بزرگ..باکیف گلبهی آجری وشال پاییزه بافت مشکی...یکم ازساق پام معلوم بود..موهام یه ور روی صورتم فرفری ریخته بود...

بدون رژو هیچچ ارایشی رفتیم بیرون..

یهو دیدم عشقم وایستاده کناریه آقایی اون آقا داشت باهاش حرف میزد ولی این کلا حواسش پرت من همینطکر نگام میکرد بایه چهره غمگین .بعد من اونقدرهول شدم بچه ها خرررررررراب کردم 😔😔

اونقدر ماه ها انتظار این روز روکشیدم تا توخیابون ببینمش و یه دل سیر بایه نگاه عاشقونه بهش نگاه کنم اما از استرس وتپش قلب نزدیک بود بیفتم عین احمقا شالم و کشیدم جلو روصورتم وپوشوندم روم رو کردم اونطرف باسرعت رد شدم که منو داشتم غش میکردم چپ وچوله میرفتم عین دلقک مضحک😔😔

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

حتما فکرکرده اون بچته😂😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد بچه ها اونقدر رفتارم زشت وناشیانه بود هول شده بودم عین خنگا که هرکسی میفهمید..

بچه ها چرا روم رو ازش برگردوندم چرا شلم رو کشیدم روصورتم حالا چی فک میکنه..

احساس کردم پیش خودش فکر کرده من بدون اون خوشم وازش خوشم نمیاد😔😔😔دارم میمیرم..

شایدم پیش خودش گفته چه دختر دست وپا چلفتی و دیوانه ای شده که توخیابون ترررررمیزنه😔

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
الان حالا چرا دقیقا تیپتو توضیح دادی ؟ :/

رمان زیاد میخونه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

عزیزم نمیشه آشتی کنین تموم بشه ؟؟😓

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

تازه از همه بدتر اون دختر بچه تو بغلت 🥴😅😅

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

نکنه بخاطر شلوارم که کوتاه بود وموهام ک بیرون ریخته بود فک کنه من عوض شدم ..

بچه احساس کردم خیلی خراب کردم و دیدش نسبت بهم عوض شد..

انگار برا اولین باربودمیدیدمش اونقدر که دربرابرش کم اوردم..

چقدر خوشتیپ وخوشگل بود ماشالله..چقدر دلم میخواست بپرم توبغلش .

قربون اون چشمای غمگینش😭😭😭😭

تیپت داغون بوده فک کنم😜

نه بابا کجاش داغون بود...خیلی شیک بود...