2777
2789
عنوان

فاصله سنی بچه دوم چقدر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اذیت میشی فاصله کم بچه اولت هم واقعا اذیت میشه بچگی نمیکنه طفلی

اخه دیگه از ابو گل دراومدهرخودش البته داره مغزمو میخوره ابجی داداشی میخوام البته هرکی ی نظری داره چون من بخوام شروع کنم واس اقدامو اینا دیگه میره کلاس اول فاصله زیادو دوس ندارم 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
 حالا شوهر من برعکسه میگه حالا زوده ولی ته دلش بچه میخواد اینا حس میکنم

اگه بچه میخاهی 4سال خوبه

پوشک وشیرخشک گرون شده 

ویزیت دکترزنان وسونوهم فرق کرده با4سال پیش 

لباس بچه راهم که نگم برات

من سال قبل یک نارک لباس خریدم 75همون شده 140دوبرابر

خونه از خودمون داریم شاغل هم نیستم 

به این فک کن

این بچه الان ۴ سالش هست شما تا باردار بشی و بیاد بچه 

بچه اولت میشه پیش دبستانی بعدشم کلاس اولی

بعد با ی بچه خیلی کوچیک به یک کلاس اولی چطور برسی؟

اون بچه اول هم کلاس اول بشدت نیاز به کمک و همدلی شما داره

بچه دوم هم همش حمایت میخواد و شب بیداری داره و ...

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اگه بچه میخاهی 4سال خوبه پوشک وشیرخشک گرون شده  ویزیت دکترزنان وسونوهم فرق کرده با4سال پیش&nb ...

اره خییییلی عوض شده من کلا۴بار سونو دادم جاریم تا۱۸هفته ۳بار رفته خخخ شوهرمم ب شوخی میگه اگه بچه میخوای من پوشک نمیخرم🤣🤣🤣🤣

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

من بچه اولم دختره و ۵ سال و ۵ ماهشه واقعا خیلی کمکم میکنه خیلی دختر خوبه مخصوصا که بچه اولت باشه الهی قربونش برم الانم پسرمو باردارم و دی زایمان میکنم به امید خدا دخترم که خیلی داداش داداش میکنه و دوس داره 

خدا جونم ممنون واسه همه چی‌...
اخه دیگه از ابو گل دراومدهرخودش البته داره مغزمو میخوره ابجی داداشی میخوام البته هرکی ی نظری داره چو ...

دخت منم همش همینا میگه میگه کسی نیست باهام بازی کنه نی نی میخوام خواهر میخوام 

اخه دیگه از ابو گل دراومدهرخودش البته داره مغزمو میخوره ابجی داداشی میخوام البته هرکی ی نظری داره چو ...

بله

ولی خوب بچه کلاس اولی خیلی خیلی درد سر داره

حمایت لازم داره

چون یهو شرایط روحی و محیطیش تغییر میکنه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻