2777
2789
عنوان

فاصله سنی بچه دوم چقدر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 58 پست
اره چون خودمو خواهرم ۸سال فاصله سنی دارسم تا مدرسه رفتم شوهر کرد اصلا حالیم نشد خواهر داشتنو همش تنه ...

😑 من خودم خواهرم ۴ سال از من بزرگتره ولی بچه که بودیم همیشه در حال بازی کردن بودیم خیلی خوب بود حتی حالا که بزرگ شدیم خیلی هوامو داره

هر چ کمتر بهتر،اولش یکم سخته ولی بعد ک کمی از آب و گل در میان هم ب ای خودتون خوبه هم بچه ها،من اولیم 7سالسه،دومیم چهار سال و سه ماه و سومیم نه ماهشه،واقعا عالیه و راضیم،هر سه هم حودم با برنامه ریزی باردار شدم

💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز ازدواج نکردم ولی تصمیم ۱۸ ساله

چون هم بچه اول میره دانشگاه و ....

و بچه بعدی یعنی دوباره بچه اول و کلی انرژی دوباره

بچه ها باردار نیستم برای رسیدن به آرزوهامه صلوات لطفا.دوست دارم با عشقم ازدواج کنم و پزشکی قبول بشم
😑 من خودم خواهرم ۴ سال از من بزرگتره ولی بچه که بودیم همیشه در حال بازی کردن بودیم خیلی خوب بود حتی ...

زوداوردن خیلی خوبه البته دخترم خیلی اذیتم میکنه چون نزدیکه خونه مامانممو مادرشوهرمم دختر نداشته کلی لوسش کردن

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
هر چ کمتر بهتر،اولش یکم سخته ولی بعد ک کمی از آب و گل در میان هم ب ای خودتون خوبه هم بچه ها،من اولیم ...

عزیزم خدا حفظشون کنه برات ۱۲۰ ساله بشن ایشاا... منم باید یه جوری راضی کنم شوهرما 

من يكي تو شكممه همسرم داره واسه دومي برنامه ريزي ميكنه😓😓 ميگه نهايت ٢سال من يه بچه بيشتر نميخوا ...

دقیقا مث منی از نظر تعداد بچه. . . . 

بعد از تولد بچه مون انقد رو مخش رفتم البته غیر مستقیم ک بچه زیاذ دردسره پول کم میاریم جامعه خرابه و. . . . الان از 2سال فاصله رسیده ب 5سال...شاید همسرتون بعداز دیدن نشکلات منصرف شه یا عوض شه نظرشون

سلام عزیزم دختره منم همینقده سنش بنظرم الان وقت خوبیه قبل ازاین ک مدرسه بره شوهره منم دقیقا اینو میگ ...

ولی اذیت میشی فاصله کم

بچه اولت هم واقعا اذیت میشه

بچگی نمیکنه طفلی

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
 عزیزم خدا حفظشون کنه برات ۱۲۰ ساله بشن ایشاا... منم باید یه جوری راضی کنم شوهرما 

ممنون عزیزم،آره حتما فاصله زیاد بشه هم برای خودت سخت تر میشه هم بچه ها با هم سخت کنار میان،البته این نطر من بود همیشه و امتحان هم کردم و دیدم درسته،موفق باشی

💗💗💗