سلام من خووم ۲۳ سالمه یه دختر ۴ ساله فاصله سنی چقدر خوبه باشه برای نی نی بعدی اخه شوهرم میگه زوده بزار بزرگ بشه هزینه ها بالاست کسای که حامله هستین هزینه هاتون خیلی بالاهستش ؟
هر چ کمتر بهتر،اولش یکم سخته ولی بعد ک کمی از آب و گل در میان هم ب ای خودتون خوبه هم بچه ها،من اولیم 7سالسه،دومیم چهار سال و سه ماه و سومیم نه ماهشه،واقعا عالیه و راضیم،هر سه هم حودم با برنامه ریزی باردار شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😑 من خودم خواهرم ۴ سال از من بزرگتره ولی بچه که بودیم همیشه در حال بازی کردن بودیم خیلی خوب بود حتی ...
زوداوردن خیلی خوبه البته دخترم خیلی اذیتم میکنه چون نزدیکه خونه مامانممو مادرشوهرمم دختر نداشته کلی لوسش کردن
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
من يكي تو شكممه همسرم داره واسه دومي برنامه ريزي ميكنه😓😓 ميگه نهايت ٢سال من يه بچه بيشتر نميخوا ...
دقیقا مث منی از نظر تعداد بچه. . . .
بعد از تولد بچه مون انقد رو مخش رفتم البته غیر مستقیم ک بچه زیاذ دردسره پول کم میاریم جامعه خرابه و. . . . الان از 2سال فاصله رسیده ب 5سال...شاید همسرتون بعداز دیدن نشکلات منصرف شه یا عوض شه نظرشون
عزیزم خدا حفظشون کنه برات ۱۲۰ ساله بشن ایشاا... منم باید یه جوری راضی کنم شوهرما
ممنون عزیزم،آره حتما فاصله زیاد بشه هم برای خودت سخت تر میشه هم بچه ها با هم سخت کنار میان،البته این نطر من بود همیشه و امتحان هم کردم و دیدم درسته،موفق باشی