2777
2789
عنوان

فاصله سنی بچه دوم چقدر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 58 پست
من بچه اولم دختره و ۵ سال و ۵ ماهشه واقعا خیلی کمکم میکنه خیلی دختر خوبه مخصوصا که بچه اولت باشه اله ...

انشاا... راحت زایمان کنی برای منم دعد کن تا شورمو بتون راضی کنم

بله ولی خوب بچه کلاس اولی خیلی خیلی درد سر داره حمایت لازم داره چون یهو شرایط روحی و محیطیش تغییر ...

فاصله خودمم دوس دارم با بچهام کم باشه همه میگن سنی نداری بزار بعدا فعلا ک عقب انداختم دلهره دارم اخه تنبلی تخمدان دارم درحاله درمانم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاصله خودمم دوس دارم با بچهام کم باشه همه میگن سنی نداری بزار بعدا فعلا ک عقب انداختم دلهره دارم اخه ...

مثل من منم دوست ندارم فاصله سنی خودم با بچه هام زیاد باشه

اگه پسرم خوب باشه مث دخترم سومی رو هم میادم پسرم که ۵ سالشه بشه 

وااای چه خوب😍😍😍😍

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
مثل من منم دوست ندارم فاصله سنی خودم با بچه هام زیاد باشه

شماچن سالتونه جسارتن

من ۲۳ سالمه دخترما ۱۸ سالم بود به دنیا اوردم

اهان خوبه من ۱۹سالمه دخترموهم ۱۵سالگی دنیااوردن اولش واقعا ناراحت بودم چون تو دوران عقد بودم میخواستم بندازمش اما واقعا الان راضیم ک خدا ب من دادش

انشاا... راحت زایمان کنی برای منم دعد کن تا شورمو بتون راضی کنم

منم شوهرم اول راضی نمیشد گولش زدم خخخ گفتم قرص خوردم اونم ریخت توش و هم رفت اول گرف اخه قبلش آماده کرده بودم خودمو اسطخدوس میخوردم و تخم فلفل سیاه و همون شبم معجون خوردیم و شد دیگه

خدا جونم ممنون واسه همه چی‌...
منم خیلی راضی هستم 

ولی میخوای اقدام کنی بزار تابستون ک بهار دنیا بیاد دخترمو مرداد زایمان کردم مردمو زنده شدم اگه الان بار دارنباشم انشالا تیر اقدام میکنم فروردین دنیا بیاد اگه لاغرشم وشوهرم راضی شه خخخخ

من شوهرم‌خیلییییی بچه دوست داره

همش‌میگه ۸ تا بچه میخام

به من‌میگه تو بجا افسردگی بعد زایمان،حاملگی بعد زایمان‌میگیری😄

میگم باشه حتما

من بچه دوست دارم اما زیاد ن

خدا حال همه رو خوب کنه..