عزیزم چن روزه گرفتیدکترپوست رفتی؟زونا تا دوروز اول آرمانش آسونه بعدش یکم سخت میشه
دکتر عمومی اومد همون قرص های ضد ویروس و مسکن ولی شدید درد داره مخصوصا قسمت سر و داخل دهان که تاول زده سنش هم 80 نمیدونم چیکار کنم به خودش میپیچه نارسایی قلبی هم داره
زونا که همون آبله مرغون بزرگسالان هست من گرفتم و یک هفته ای بهتر شدم فقط نباید دست به جوشا بزنی و سعی کنی آب سیب بخوری اگر کندی جاش موند یه کرم هست بهت معرفی میکنم
زونا که همون آبله مرغون بزرگسالان هست من گرفتم و یک هفته ای بهتر شدم فقط نباید دست به جوشا بزنی و سع ...
مامانم گرفته 80 ساله شه
یک طرف سرش هنوز تاوله و شدید درذ میکنه دکتر بهش دارو ضد ویروس و مسکن داده ولی فعلا دو روزه قرصاشو شروع کرده همچنان درد داره نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم فعلا با آستامینوفن کدیین کنترلش میکنم دردو
اگه توی دوروز اول تشخیص داده میشد دردنمیکشید الان با یه متخصص پوست آنلاین مشاوره بگیر
یک هفته درد داشت سه تا بیمارستان بردم بیمارستان مهراد، جم هیچکدوم تشخیص ندادن گفتن سرماخوردگی چون سرش درد میکرد و اینا نگو داخل سرش پر تاول هست. تا اینکه خودم گفتم سرشو نگاه کنم دیدم تاول های آبدار قرمز زده و سریع با دکتر آنلاین صحبت کردم چون نمیتونه از خونه بره بیرون از بس این هفته اذیت شده خلاصه دارو داده ولی همچنان درد میکنه یک هفته بیشتره درد داشت تازه از دیروز به دکتر گفتم زوناست گفت آره تشخیصت درسته و دارو شروع کرده خیلی میترسم
عزیزم دردش طبیعیه اگه توی دو روز اول تشخیص زونا داده بشه وداروش مصرف بشه دردش تاحد زیادی کم میشه ولی متاسفانه خیلی از دکترا تشخیص نمیدن و بعد از دوروز مریض درد زیادی تحمل میکنه تا خوب بشه