2777
2789
عنوان

چه رشته ایی رو انتخاب کنم؟؟؟😓😭

229 بازدید | 36 پست

رشته ام انسانیه و پشت کنکوری ام دلم می خواست وکلات بخونم ولی خب وکلات به شدت اشباع شده الان نمیدونم چیکارکنم؟؟ از تربیت معلمی هم بیزارم حوصله سر و کله زدن با بچه ها رو ندارم😑(اینو هم بگم که استعداد نویسندگی بالایی دارم و اهل رمان نوشتنم هستم مادرم بهم میگه برو ادبیات بخون ولی من می خوام که در کناره نویسنده بودن یه شغل دیگه هم داشته باشم😁) اگه میشه یه رشته ی دانشگاهیه خوب بهم معرفی کنید که بتونم با خیال راحت برم دانشگاه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت وكالته ؟ وكالت هيچ وقت اشباع نميشه چون هرسال يه تعداد محدودي ازمون وكالت قبول ميشن  و قرار نيست برا كسي كار كني ميتوني خودت دفتر وكالت بزني و برا خودت كار كني 

ولي اگه يه روز بخواي مهاجرت كني مدركت به درد هبچ جا نميخوره فقط اين نكتش بده

وکالت اشباع شده؟به ازای هر ۲۵۰۰ نفر تو ایران یه وکیل هست از نظام پزشکیم سختگیرترن و محدودیت بیشتری د ...

واقعاااااااا چه عالی... اتفاقا خودمم چن روز ذهنم درگیره همین بود که خب مطمعنا وکیلایی که سابقه ی تحصیلشون عالی و دانشگاه  معتبری درس خوندن میتونن موفق تر از وکیلی باشن که توی دانشگاه ازاد درس خوندن ... ولی دختر خاله ام گفت که اصلا اینطوری نیس ... باید پول و پارتی داشته باشی تا بتونی دفتر وکلات بزنی و موفق بشی😑🤔

منظورت وكالته ؟ وكالت هيچ وقت اشباع نميشه چون هرسال يه تعداد محدودي ازمون وكالت قبول ميشن  و قر ...

چرا عزیزم مدرکش تو انگلیس معتبره هر کشور دیگه ام ک قانونش رومی ژرمنی باشه میشه وکالت کرد

واقعاااااااا چه عالی... اتفاقا خودمم چن روز ذهنم درگیره همین بود که خب مطمعنا وکیلایی که سابقه ی تحص ...

حرف دخترخالت ک از ریشه اشتباهه هیچ ربطی به پارتی نداره در مورد دانشگاهم اصلا مهم نیست کدوم دانشگاه باشی چون آخرسر همه از فیل‌ت‌ر آزمون کانون رد میشن 

چرا عزیزم مدرکش تو انگلیس معتبره هر کشور دیگه ام ک قانونش رومی ژرمنی باشه میشه وکالت کرد

من اطلاعات دقيق ندارم ولي شنيدم كه چون كلا حقوق ايران طبق شرع و اسلام هست جاي ديگه قابل قبول نيست

من تو گروهاي مهاجرت بودم  كانادا المان دانمارك و ...

از همه ي رشته ها كلي  پذيرش ميگرفتن و ميرفتن ولي حقوق نديدم كسي تونسته باشه 

و اينكه همسر دوستم قاضي هست دوستم ميگه خيلي بهش اصرار ميكنم كه بريم شوهرش نيگه فقط با حقوق بين الملل شايد بشه كاري كرد با بقيه ي شاخه هاش نميشه 

من فقط در خد چيزي كه خودم تو گروهاي مهاجرت ديدم گفتم

حرف دخترخالت ک از ریشه اشتباهه هیچ ربطی به پارتی نداره در مورد دانشگاهم اصلا مهم نیست کدوم دانشگاه ب ...

من قصدم اینه که اگه یه رشته رو با علاقه انتخاب کردم تا دکترا ادامه بدم و توی اون رشته موفق بشم ...حتی اگه خیلییییی سخت باشه هم مشکلی نیس😍😎

من اطلاعات دقيق ندارم ولي شنيدم كه چون كلا حقوق ايران طبق شرع و اسلام هست جاي ديگه قابل قبول نيست م ...

مگه همسره دوستت میتونه مهاجرت کنه؟؟🤔 قُضات که نمیتونن مهاجرت کنن یا حتی از کشور خارج بشن.. خاله ی من منشی یه قاضیه ... میگفت قاضیه میخواست تا کربلا سفر کنه کلی دردسر کشید تا تونست ۵ روز بره و بیاد

من اطلاعات دقيق ندارم ولي شنيدم كه چون كلا حقوق ايران طبق شرع و اسلام هست جاي ديگه قابل قبول نيست م ...

در مورد انگلیس که قطعی مدرک وکلای ایرانی رو اونجا قبول دارن و وقتی ی وکیل ایرانی بتونه آزمون انگلیس رو قبول بشه یعنی میتونه تو آمریکا،امارات،استرالیا و سنگاپورهم وکالت کنه در مورد قانونم کشور ما بر پایه قانون اسلام و رومی ژرمنی هست نه فقط اسلام