2777
2789
عنوان

چه رشته ایی رو انتخاب کنم؟؟؟😓😭

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاد من واسه تحصیل رفت استرالیا رشتشم حقوق بود شرایط ثابت نیست

نميگم كلا نميشه كه 

ميگم خيلي سخت تر از بقيه ي رشته هاست 

عزيزم كسي كه تو ايران وكالت خونده قطعا ادم بسيار تلاشگر و زحمتكش و باهوشيه ولي بخاطر قوانين حقوقي ايران كارش تو كشوراي ديگه سخت تره و اينو نميشه كتمان كردو دليل بر بي كفايتي طرف نيست 

شما تو همين گروه المان عضو بشو 

اگه بخواي برات لينك كانادا و دانمارك و كشوراي ديگه هم ميدارم 

در ماه از هر رشته حداقل  سه چهارنفر ميرن 

ولي من تو اين سه چهار سالي كه تو گروها عضوم حتي يك نفر حقوق هم نديدم بگه كارم اكي شد 

بخدا بچه هاي فني كه با معدل دوازده از دانشگاهاي دوقوزون تپه هم ميبيني پذيرش گرفتن ادم تعجب ميكنه اصلا 

QUOTE=108023041]من اطلاعات دقيق ندارم ولي شنيدم كه چون كلا حقوق ايران طبق شرع و اسلام هست جاي ديگه قابل قبول نيست م ...[/QUOTE]

میشه یکم در رابطه با شاخه ی وکلات بین و المللی توضیح بدید؟؟؟ اخه به گوشم اشنا نیس🤷‍♀️🙇‍♀️