2777
2789
عنوان

چه رشته ایی رو انتخاب کنم؟؟؟😓😭

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 36 پست
من قصدم اینه که اگه یه رشته رو با علاقه انتخاب کردم تا دکترا ادامه بدم و توی اون رشته موفق بشم ...حت ...

حتما اول بشین چندتا از کتابای حقوق رو بخون(مدنی۱،جزا عمومی۱ و تجارت۱ واسه شروع خوبن) ببین میتونی متنشو تحمل کنی یا ن حقوق حد وسط نداره یا عاشقش میشی یا ازش متنفر میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه همسره دوستت میتونه مهاجرت کنه؟؟🤔 قُضات که نمیتونن مهاجرت کنن یا حتی از کشور خارج بشن.. خاله ی م ...

ارتشي ها و سپاهي ها هم نميتونن ولي من خيلي ارتشي و سپاهي ديدم كه رفتن بلاخره راهشو پيدا ميكنم مجوز خروج برا سفر زيارتي مبگيرن از اون طرف ميرن كلا يه كشور ديگه  

اينا هم كه هنوز نرفتن 

ولي دوستم دوست داره بره وهمسرش نميخواد چون ميگه رشتم حقوق بين الملل نيست

حتما اول بشین چندتا از کتابای حقوق رو بخون(مدنی۱،جزا عمومی۱ و تجارت۱ واسه شروع خوبن) ببین میتونی متن ...

اره خب مطمعنا باید علاقه داشته باشی تا بتونی رشته وکلات رو تحمل کنی وگرنه غیر از این باشه خوندن کتاب هاش حتی واسه یه نیم ساعت هم سخته😑

در مورد انگلیس که قطعی مدرک وکلای ایرانی رو اونجا قبول دارن و وقتی ی وکیل ایرانی بتونه آزمون انگلیس ...

خوب احتمالا تو كشوراي  محدودي هست ديگه 

برا همين مهاجرتشون سخت تره

انگليس كه اخيرا تقريبا از هر صد نفر به يه نفر ويزا ميده 

اصلا ويزا نميده كه كسي بتونه بره امتحان بده

همسر من از دانشگاه دورهام پذيرش گرفت برا پست داك 

دعوتنامه داشت حتي استادش نامه زد به سفارت انگلبس 

با اينكه كلي مدرك و سند برد كه همسرو فرزندم ايران هستن و شغل و ملكم اونجا هست و قصدم ادامه تحصيله و برميگردم اما بازم ريجكت شد اعتراض هم فايده نداشت 

خوب احتمالا تو كشوراي  محدودي هست ديگه  برا همين مهاجرتشون سخت تره انگليس كه اخيرا ...

اره خب خود مهاجرت سخته ولی واسه همه رشته ها سخته دوست من با سرمایه خیلی زیاد میخواست بره آلمان بهش ویزا ندادن حتی ویزای مسافرتیم ندادن

اره خب خود مهاجرت سخته ولی واسه همه رشته ها سخته دوست من با سرمایه خیلی زیاد میخواست بره آلمان بهش و ...

المان توريستي سخت ويزا ميده

ولي تحصيلي و كاري معمولا گپ تحصيلي و كاري  نداشته باشي خيلي راحت ويزا ميده  

من خودم الان بدون حتي مدرك زبان با ويزاي xg1 دارم ميرم دانمارك از مهر سال اينده 

يعني فقط دانشنامه و ريز نمراتمو فرستادم حتي سابقه ي كارو رزومه هم نميخوان

مدرك زبان هم نميخوان ويزارو صادر ميكنن بريم اونجا هشتاد درصد هزينه ي كلاس زبان رو خودشون ميدن 

المان توريستي سخت ويزا ميده ولي تحصيلي و كاري معمولا گپ تحصيلي و كاري  نداشته باشي خيلي راحت و ...

اینا هر راهیو رفتن توریستی، تحصیلی،کاری و حقوق بشر و...ولی ویزا نمیدن یسری کشورا راحتتر قبول میکنن

اینا هر راهیو رفتن توریستی، تحصیلی،کاری و حقوق بشر و...ولی ویزا نمیدن یسری کشورا راحتتر قبول میکنن

شايد كلا يه مشكلي دارن از قبل تو پروندشون 

وگرنه من تو گروهاي المان عضوم هرروز چند نفر ميگن ويزامون اكي شده

@helfenir اين كانال تجربيات بچه هاي المانه 

ايدي ادمينشم هست بهش پيام بديد تو گروه عضوتون مبكنه 

المان جزو كسوراي خيلي راحته برا ويزا 

برا همين صف سفارتش يك سال و نبمه شده انقدر كه همه تو صفن

اره خب خود مهاجرت سخته ولی واسه همه رشته ها سخته دوست من با سرمایه خیلی زیاد میخواست بره آلمان بهش و ...

من شنیدم مهاجرت برای تحصیل خیلی سخته... مخصوصا از اون موقعی که دیگه بورسیه هم ارزش چندانی نداره و دولت به بورسیه اهمیت نمیده و دانشجوهایی که بورس شدن رو پشتیبانی نمیکنه

کدوم کشورا راحت تر قبول میکنن؟؟😁

اكثر  كشوراي اروپايي (بجز انگليس) و كانادا كلا ويزاي تحصيلي و كاري راحت ميدن وقتي پذيرش بگيري  

ولي خوب ميگم با رشته ي حقوق نميشه جايي پذيرش تحصيل يا كار گرفت احتمالا همون انگليس هست كه اونم ويزا نميده به اين راحتيا  

کدوم کشورا راحت تر قبول میکنن؟؟😁

اگه پول زیاد داری کانادا، اگه تخصص داری استرالیا(استاد من واسه ادامه تحصیل و کار رفته بود استرالیا"دکتر سرتیپی"الان مشاور روحانیه😂)،اگه هیچکدومو نداری برو ترکیه از اونجا قاچاقی برو اروپا😂