2777
2789
عنوان

چرا هیچ حسی به لاغر شدن ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 36 پست

من از دوره های سالم خوری بدون گرسنگی ووررش در منزل خانم‌ ساداتی استفاده کردم اشتهامم کم شده کارش عالی بود دوماه ۱۲کیلو کم‌کردم 

ایدی  تل گرامش دارم‌هنوزf_ttttt33@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دوره های سالم خوری بدون گرسنگی ووررش در منزل خانم‌ ساداتی استفاده کردم اشتهامم کم شده کارش عالی بود دوماه ۱۲کیلو کم‌کردم 

ایدی  تل گرامش دارم‌هنوزf_ttttt33@

ایدی  تل گرامش دارم‌هنوزf_ttttt33@

منم ۱۵۷قدمه ۷۰وزنمه تو رو خدا اگه کسی لاغر کرده بگه😞😞😞

من دوقلو باردار شدم موقع زایمان ۸۰بودم،بعد زایمان ۶۷،رژیم گرفتم شدم ۵۰،الان ۵۵هستم،دوباره برنامه از دکترم گرفتم بشم ۵۰،هم قد منی،دوستام وقتی ۵۰بودم میگفتن اندامت کپیه شکیراس،الانم اصلا شکم ندارم،همه میخندن ،میگم رژیمم میگن چیو آب میکنی،لاغرم،اما اون وزن و دوس دارم،۲۰کیلو ۵_۶ماهه تا عید کم میکنی،من ریزش مو هم نگرفتم ،اصلا

منم ۱۵۷قدمه ۷۰وزنمه تو رو خدا اگه کسی لاغر کرده بگه😞😞😞

شوهرم برای لاغری برنامه گرفته بود چون برای بدنسازی اول باید ۱۰ کیلو کم میکرد بعد با فرمش میرف بالا ،طول یه ماه ده کیلو رو کم کرد