منو ببین انرژی بگیر،۱۵۷قد،۵۵وزنم،دوتا بپرس دوقلو دارم،چهارساله،برنامه غذایی از دکتر گرفتم برسم به وزن زیبایی💪البته ۵۱کیلو بودم اما این شش ماهه اضافه شدم بخاطر افراط در خوردن شیرینی و غذای چرب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتی قبلا اگه یکی بهم میگف چقد چاق شدی اینقد ناراحت میشدم و لاغر میکردم ولی الان حتی بابام هم بهم تی ...
تو مرحله خطرناکی هستی منم دقیقا تمام این روزا رو به خودم دیدم و الان متاسفانه ۱۰۰ کیلوام که میخواستم اسلیو کنم و پشیمون شدم الان یه هفته ست میدم باشگاه با هزارتا بدبختی و تصمیم قطعی دارم که کم کنم الان ۲ کیلو کم کردم ۹۸ م، رژیمم دارم، به خودت بیاااااااا لطفا وگرنه جبرانش خیلی سخت میشه
باید اراده داشته باشی و حس پوشیدن لباسهای تنگ و کوتاه،دکترم ایران نیس،قبلا ایران بود،بعد زایمان رفتم پیشش ۱۷تا کم کردم،شدم ۵۰،وزنم ثابت بود تا افتادم به ناپرهیزی،الانم شکر خدا آنلاین رژیم میده،وگرنه با برنامه هیچ دکتری حال نمیکنم