2777
2789
عنوان

چرا هیچ حسی به لاغر شدن ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 36 پست

منو ببین انرژی بگیر،۱۵۷قد،۵۵وزنم،دوتا بپرس دوقلو دارم،چهارساله،برنامه غذایی از دکتر گرفتم برسم به وزن زیبایی💪البته ۵۱کیلو بودم اما این شش ماهه اضافه شدم بخاطر افراط در خوردن شیرینی و غذای چرب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخصوصا برای من اگه بگم ۱۱۰ کیلو هستم به خودت خیلی امیدوار میشی استارتر😔

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
حتی قبلا اگه یکی بهم میگف چقد چاق شدی اینقد ناراحت میشدم و لاغر میکردم ولی الان حتی بابام هم بهم تی ...

تو مرحله خطرناکی هستی منم دقیقا تمام این روزا رو به خودم دیدم و الان متاسفانه ۱۰۰ کیلوام که میخواستم اسلیو کنم و پشیمون شدم الان یه هفته ست میدم باشگاه با هزارتا بدبختی و تصمیم قطعی دارم که کم کنم الان ۲ کیلو کم کردم ۹۸ م، رژیمم دارم، به خودت بیاااااااا لطفا وگرنه جبرانش خیلی سخت میشه

دکترم رفتم دوماهه  منصرف شدم

باید اراده داشته باشی و حس پوشیدن لباسهای تنگ و کوتاه،دکترم ایران نیس،قبلا ایران بود،بعد زایمان رفتم پیشش ۱۷تا کم کردم،شدم ۵۰،وزنم ثابت بود تا افتادم به ناپرهیزی،الانم شکر خدا آنلاین رژیم میده،وگرنه با برنامه هیچ دکتری حال نمیکنم