2777
2789
عنوان

درد و دل با خدا🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 219 پست
راستی همع مشکلات دارن/ اما واقا من یکی دگ از چس ناله کردن خستع شدم/ دگ بی حس شدم ب همع چی امیدوار ...

منم قبلا اینطوری بودم ولی خدا سیاست فشار حداکثری رو داره اعمال میکنه سرویسمون کرده

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قبلا اینطوری بودم ولی خدا سیاست فشار حداکثری رو داره اعمال میکنه سرویسمون کرده

عه اینجوری نگو توروخدا...

همه چیو چرا از چش خدا میبینی؟

نمیخام وارد جزییات شم و قضاوتت کنم...اما تو توی زندگیت هیچ خطایی نکردی؟دل هیچکیو نشکوندی؟مادرتو ناراحت نکردی؟چ میدونم هزااار تا گناه دیگ.....شاید داری تاوان دل شکستع یا کسی ک ناراحتش کردیو داری پس میدی....خدا نمیتونع حق و الناس رو کاریش کنع....شاید نصفی از مشکلات هممون  اینع ک ی روزی...ی جایی یکیو ازار دادیمو یادمون نی و اه اونع دارع دامنمونو میگیره بعد میندازیمش گردن خدا....

اینارو خیلیییی کلی دارم میگم...منظورمم فقطو فقط شما نیس...دارم میگم خوبع  ب این فک کنیم شاید 10 درصد از  مشکلامون تقصیر خودمونه...

ب هرحال امیدوارم حال دلتون خوب شع....ی صلواتم الان فرستادم برا خوبیع حالت....

راسی غصه ی چیزیو نخور....همع چی درست میشه...بت قول میدم

idont think.ifeel
عه اینجوری نگو توروخدا... همه چیو چرا از چش خدا میبینی؟ نمیخام وارد جزییات شم و قضاوتت کنم...اما ت ...

میدونی اطرافم رو که نگاه میکنم میبینم از خیلی از کسایی که دورو ورم هستن بهترم یعنی ادم خوبتریم  واسه همین ازش دلگیرم که چرا من؟

ممنون از دعات 💙🙏🙏🙏

یاد این نوشته افتادم :

حالشون که ازت بهتر باشه میگن بیخیال بابا درست میشه

گاهی آدم به جایی می رسه انقدر تحت فشار واذیته که می دونه اینجوری حرف زدن با خدا بده ولی  ... 

درک میکنم ی وقتایی خودم انقدر حالم بد بوده اینجوری با خدا حرف زدم از سرتنهایی و مشکلات و ناراحتی ... ولی باز برگشتم پیشش چون جز خودشم کسی و چاره ای نداشتم 

میدونی اطرافم رو که نگاه میکنم میبینم از خیلی از کسایی که دورو ورم هستن بهترم یعنی ادم خوبتریم   ...

بقران قسم من نسبت ب این سن لنتی و کمم انقد درد کشیدم و رنج کشیدم ک همع میگن تو چرا انقد بیشتر از سنت میفهمی...

شنیدی میگن هر دردی ک تورو نکشه قوی ترت میکنع؟من دگ انقد درد کشیدم ک نسبت ب همه چی بی حسم...

خاهش....کاری نکردم وظیفم بود...

فقط ب عنوان ی رفیق ازت میخام لطفا همه چیو از چش خدا نبین و ازش گله نکن.....من با وجود دردام ی بارم ب خدا چیزی نگفتم..چون فقط این کار حال ادمو بدتر میکنع/

پس حالتو با گله از خدا بدتر نکن ....

idont think.ifeel
 یاد این نوشته افتادم : حالشون که ازت بهتر باشه میگن بیخیال بابا درست میشه گاهی آدم به جایی م ...

زدی تو هدف 

🙏🙏🙏💙💙💙

یاد این نوشته افتادم : حالشون که ازت بهتر باشه میگن بیخیال بابا درست میشه گاهی آدم به جایی م ...

حرفت درست...

اما همین ک بعدا عذاب وجدان میگیرع ادم دردیع برا خودش/

واس حال خودش میگم

idont think.ifeel

وقتی نماز میخونم همه چی یادم میره خیلی خوبه ولی نمیش خب ادم دیگ کم میاره

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
حرفت درست... اما همین ک بعدا عذاب وجدان میگیرع ادم دردیع برا خودش/ واس حال خودش میگم

یعنی منم عذاب وجدان میگیرم 

🤔

الان به هیچ وجه پشیمون نیستم