2777
2789
عنوان

درد و دل با خدا🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 219 پست
ببخشید من فکرکردم خانومید باخانوما راحت ترم ازفعل جمع استفاده نکردم،بعد پست اسم کاربریتونو دیدم

جنسیت باعث میشع از اون حس خوبی ک میخای ب طرفت بدی کم شع؟

هممون ادمیم...این شرا چیع دگ.اه

idont think.ifeel

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه سعی کردم به بقیه روحیه بدن و شادشون کنم  ولی  .....

ولی امید به خدا که نباید ته داشته باشه باید ابدی باشه توامضامم گفتم این ازمون زندگی ماست ک تو ناملایمات به خداایمان داشته باشیم تو ملایمات ک هنر نکردیم

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
هنوز خعلی زوده حکمتای خدارو بفهمی.... اینو از حرفات میشع فهمید... غمت نباشع همه چی درست میشع...همه ...

خدا با حکمتاش قفلی زده رو ما ولکنم نیست

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂
جنسیت باعث میشع از اون حس خوبی ک میخای ب طرفت بدی کم شع؟ هممون ادمیم...این شرا چیع دگ.اه

😂

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣

چقدر گله گذاري از خدا زياد شده 

من مجردي سختي داشتم خيلي سخت نميخوام بازش كنم ولي خيلي اذيت شدم از بچگيم تا نوجوونيم خودمو مقصر ميدونستم اطرافيانمو مقصر ميدونستم ولي تنها دوستم خدا بود محجبه نبودم آزاد بودم ولي قلبم با خدا بود باهاش حرف ميزدم شكرگزارش بودم ميگفتم تنها كسي كه دوستمه و به حرفام گوش ميده خداست حسش ميكردم خيلي از نزديك 

تا اينكه هيجده سالم شد و عاشق شدم باهاش ازدواج كردم شد همه زندگيم همه دلخوشيم زندگيمو از اينرو به اونرو كرد هر روز هزاران بار خدا رو براي داشتنش شكر ميكنم و يقين دارم اون پاداش صبوريم بود 🌹🌹

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
جنسیت باعث میشع از اون حس خوبی ک میخای ب طرفت بدی کم شع؟ هممون ادمیم...این شرا چیع دگ.اه

من ترجیح میدم لحنم بااقایون رسمی تر باشه چون بنظرم رفتارخانومانه تریه و باعث حفظ حرمت میشه،هرکی برای خودش چهارچوبی داره دیگ😊

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
هنوز خعلی زوده حکمتای خدارو بفهمی.... اینو از حرفات میشع فهمید... غمت نباشع همه چی درست میشع...همه ...

ب ما ک رسید شکر کن تنت سالمه ..تا بوده همین بوده عزیز بضی وقتا حالا فشارا بیشتر میش و کمیت یخورده تغیر میکنه ولی کیفیت همونه 

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣