2777
2789
عنوان

نوره مضر یا مفید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 29595 بازدید | 48 پست
باردارا میتونن استفاده کنن؟

من زدم‌مشکلی نداشتم.ولی شنیدم خوب نیست

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم حالا فعلا برا بدنم امتحان میکنمبا این چیزا ک گفتی ترقیب شدم منم

فقط قبلش حتما تست کن رو ساعد دستت که ببینی حساسیت داری یا نه

راست یمن تو این چند سال سه یا پهار بار پیش اومده که بنظرم کیفیت نورش خوب نبوده،به عطاری ای که ازشون خریدم تذکر دادم اونام گفتن که اطلاع میدن.بقیش راضی بودم.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
حالا چکار کنم,سختمه ژیلت استفاده کنم. اپیلاسیون و پودرو کرمم میگن خوب نیس    

از عطاری ک میخری بپرس بعد استفاده کن عزیزم

گروه قرمز🔴خدا بخواد اولین هدفم ۹۰ دوم۸۶سوم۸۲چهارم۷۸پنجم۷۴ششم  و تا عید۷۰

نوره معركه است البته نه اين پودرهاي صنعتي كه رنگ جعبش صورتيه اونا شيميايي هست و آرسنيكرو ازش حذف كردن كه خاصيت ضد سرطاني نوره به همونه. براي صورت اصلا استفاده نميشه فقط بدن . نوره طبيعي بوي خيلي تند و زننده اي نداره. نوره طبيعي وقتي عمل مياد بايد كمي از بوش رو استنشاق كنيم چون خييييلي خاصيت داره من از يكي از دوستانم كه نمايندگي فروش محصولات طبيعي رو دارن ميخرم اين شمارش هست خانم نعيمي پور

٠٩٣٧٧٣٤٥٨٠٧

ارسال به كل كشور هم دارن

رو چه حسابی میگید خوب نیست عزیزم؟چیزی میدونید راجبش بگید

من خودم برا بدن استفاده میکنم ولی آهک هم میدونی قاطیشون هست چون اصل نیستن . پوست بدنمو یکم خشک میکنه بعد اینا فک کن بزنی ب صورت ک حساس تره !!! رو جعبه اش هم نوشته مخصوص بدن . 

لایک نکن دوست عزیز ❤

اصلا فلسفه نوره گذاشتن فقط رفع موی زائد نیست....خارج کردن مواد زائد بدن از نقاط مختلف بدن هست.

چرا وقتی خانم ها اصلاح میکنند صورتشون جوش میزنه،چون سودا و مواد اضافه از طریق منافذ باز شده خارج میشه.

نوره یعنی شیمی درمانی طبیعی.

وقتی نوره زیر بغل گذاشته میشه نور چشم زیاد میشه....کتفها قوی میشه و زن دچار سرطان سینه نمیشه، چون مواد سودا از اون ناحیه تخلیه میشن.

سرطان مقدمه اش تجمع مواد سوداوی دریک نقطه است....وقتی سودا تخلیه بشه سرطان هم بوجود نمیادش.

وقتی زیر شکم نوره گذاشته میشه علاوه بر رفع موی زائد...بیماریهای کلیه...مثانه....و....رفع میشوند و در صورت خروج ازحمام فوری مقداری روغن بنفشه بر مواضع مورد نظر مالیده شود که سبب جوش نشوند .

کسانی که تندخو و بداخلاق هستن....کف پاهاشون نوره بمالند در حمام 5 دقیقه بعد بشویند....پا محل تجمع سوداست....چون هم اندام انتهایی است...وهم جاذبه زمین مدام خون و مواد زائد بویژه بخش سنگین اون یعنی سودا رو به سمت خودش میکشه.

روایت میگه وقتی میخوای نوره بزنی اول کمی از اون رو به بینی بمالید....تنفس فوری مواد ضد سرطان نوره رو وارد خون میکنه....مثل آرسنیک.

نوره همان واجبی است..