2777
2789
عنوان

نوره مضر یا مفید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 29588 بازدید | 48 پست
چه خوبه دیگ راحت بدون زحمت همه موها میره و تمیز میشه آدم

زحمت که داره و بو 

ولی من دیگه دستم سریع شده

اوایلش بلد نبودم موها نصفه نیمه میرفت یا خیلی وقت میگرفت ازم.الان سریع شدم😅

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خیلی بوش بده؟

من عادت کردم راستش بنظرم زیاد بد نیست

ولی خب بعضیا بدشون میاد دیگه.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از عطاری میخرم این مارک  بسته ای پنج تومن،دوتا بسته برا از گردن تا نوک انگشتای ...

عزیزم این مارک طبیعی و خوبه یا نه 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
زحمت که داره و بو  ولی من دیگه دستم سریع شده اوایلش بلد نبودم موها نصفه نیمه میرفت یا خیلی وق ...

مگه باید چکار کرد؟

چه مواردی رو رعایت کنی که تمیز بشه و سریع؟

تجربه هاتو بگو 😉😉

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
زحمت که داره و بو  ولی من دیگه دستم سریع شده اوایلش بلد نبودم موها نصفه نیمه میرفت یا خیلی وق ...

به مام یاد بده عزیزم چجوری بزنیم چقد بزاریم بمونه

گروه قرمز🔴خدا بخواد اولین هدفم ۹۰ دوم۸۶سوم۸۲چهارم۷۸پنجم۷۴ششم  و تا عید۷۰
خیلی بوش بده؟

نوره همون پودر موبر یا فرق میکنه؟

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
راسته ک بدن رو سفید و لایه برداری هم میکنه؟؟

سفید نه ولی روشن و لطیف اره

من هم ضخامت موهام کم شد هم تعدادش.البته به مرور تو این چند سال

چون

قبلا که تیغ و ژیلت میزدم هم زود در میومد هم زیر بغل و بیکینیم خیلی تیره شده بود.

الان روشن تر شده.

بعدش نوره زدن حتما باید بدنتو خوب بشوری که لزجیش نمونه.

عزیزم این مارک طبیعی و خوبه یا نه 

اره

مارک خوبیه

ولی حتما باید بدونی که لدنت حساسیت نمیده بهش.

این نوره با نوره های دیگه متفاوته یکم.

یعنی بقیه نوره ها بدنت باید خشک باشه ولی این یکی باید قبلش با اب خنک بدنتو خیس کنی.

خود نوره رو هم با اب گرم خمیر درست کنی.

اگه بدنتو خوب بعدش بشوری بوش به بدنت نمیمونه.

من بدنم جوش های خیلی بدی میزد اما با نوره همش رفت

جای لکه و زخمم برد.

سفید نه ولی روشن و لطیف اره من هم ضخامت موهام کم شد هم تعدادش.البته به مرور تو این چند سال چون قب ...

مرسی عزیزم

اتفاقا من با همه روشای اصلاح مشکل داشتم چون بعدش هم تیره میشد یا جوش میزد اما الان یه دوباری برای زیر بغل و بیکینی استفاده کردم خیلی خوب و راحت بود تیرگی هم ی درجه کمتر شده.

یخاستم ببینم اگ خوبه و ضرر نداره برا صورت و کل بدنمم بزنم

مگه باید چکار کرد؟ چه مواردی رو رعایت کنی که تمیز بشه و سریع؟ تجربه هاتو بگو 😉😉

اول اینکه با این پیش فرض بزن که کم کم نتیجه میده نه یهویی.

من بعد یه سال استفاده محسوس تغییرات و متوجه شدم.

دوم بوش هست که اگه حمامتون تهویه مناسب نداشته باشه ممکنه یه نصفه روز طول بکشه تا بوش بره.من پنجره حمام و باز میزارم جلوی در حمام هم پنکه میزارم سریع بوش میره.

بعد اینکه باید خمیرش نه شل و ابکی باشه نه سفت و سنگی

مثل خمیر نونوایی بشه.

با کاردک از رو بدنت جمعش کن بعد هم من حتما کیسه میکشم یا لیف صابون .

اگه بعدش سفیداب بزنی که معرکس.پوستت قشنگ عوض میشه😅

کامنتای دیگمم بخون تو اونا هم یسری نکته گفتم.

به مام یاد بده عزیزم چجوری بزنیم چقد بزاریم بمونه

کامنتامو بخون تو هرکدومش یه چیزی گفتم😂😂

در مورد زمانش از پنج دقیقه تا ده دقیقه هست

من گاهی بعد هفت دقیقه بر میدارم گاهی دوازده دقیقه.

موقعی که میخوای از رو بدنت برش داری اگه خشک شده یکم اب بریز راحت در میاد.

برا اینکه بفهمی موهاتو گرفته یا نه اولین قسمتی که زدی و یه کوچولو بتراش از همون قسمت شروع کن بزن.

راستی من عفونت هم داشتم خوب شد.

مرسی عزیزم اتفاقا من با همه روشای اصلاح مشکل داشتم چون بعدش هم تیره میشد یا جوش میزد اما الان یه دو ...

بازم میگم صورتو اصلا نزدم تا بحال و تو پیجای طب سنتی هم چیزی ندیدم درموردش واسه همین اطلاعی ندارم.اگه چیزی پیدا کردی بمنم بگو.

بازم میگم صورتو اصلا نزدم تا بحال و تو پیجای طب سنتی هم چیزی ندیدم درموردش واسه همین اطلاعی ندارم.اگ ...

باشه عزیزم حالا فعلا برا بدنم امتحان میکنمبا این چیزا ک گفتی ترقیب شدم منم