2777
2789

من اولین بار تو2ماهو نیم بودم که حسش کردم نمیدونم شوکه شدم اصلا 😋😋😋

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم این تاپیوارو نزنید بهتره خیلیا در حسر نینی هستن گناه دارم

اخه عزیزم من واقعا نمیدونم من خودمم3سال در حسرت نی نی بودم بعداز ای وی افو کلی بدبختی اینو طبیعی شدم پس مطمئن باش خدابه اونا هم به موقعش میده 

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
به نظرم این تاپیوارو نزنید بهتره خیلیا در حسر نینی هستن گناه دارم

اشکال نداره تا ما لااقل با دیدن حال خوبشون یکم خوش بشیم

هر چند بعدش یه عالمه اشک میریزم و ب خدا گله میکنم

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

چقد زود حس کردی،من اولینش هفته بیست بود زیردلم احساسش کردم...عالی بودا وقتی هم ک هفته 24ب بعد شد قشنگ حس کردم لگدای محکم رو،فقط قربون صدقه دخملم رفتم...خیلی حس قشنگیه

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
اینبارکه بارداری سوممه خیلی زودتکونهاشو حس کردم الانم هفته۲۵هستم دیگه شکممو کن فیکون میکنه خیلی شیطو ...

وای حدا جدی میگی خداحفظش کنه برات

چقد زود حس کردی،من اولینش هفته بیست بود زیردلم احساسش کردم...عالی بودا وقتی هم ک هفته 24ب بعد شد قشن ...

اره من زود حسش کردم ولی الانم اونقد محکم نیس تکوناش مثع ماهی اینور اونور میره