2777
2789
عنوان

عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 100 پست
ممنون که همدردی کردین باهم ولی همه ی دوری بری هام میگن این بدردت نمیخوره هم بد دله هم فحش میده 

خوب دیگه به دردت نمیخوره. دیگه همه دارن بهت میگن. ببخشیدا ببخشید باز هم. نمیدونم این دخترها چه خبرهایی هستن. پسرها دست میزارن رو خوبها. دخترهای خوب پسر مزخرف گیرشون میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی هربارمخام ولش کنم همون ۴تاخوبی که درحقم‌کرده جلوچشم میاد

وقتي بحث فحش و کتک باشه هيچ خوبي ديگه نبايد به چشم بياد حواست باشه خلاصه 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 
خوب دیگه به دردت نمیخوره. دیگه همه دارن بهت میگن. ببخشیدا ببخشید باز هم. نمیدونم این دخترها چه خبرها ...

این دقیقا همینطوریه کاش یکم قدرمو میدونست وبرام ارزش قایل بود

دیگه متاسفم. خودت برای خودت قائل نیستی با این وجود که میگی. بعدا اون قائل باشه. انشالله بتونه با عقل ...

بنظرتون باهاش حرف بزنم واتمام حجت کنم خوب نمیسه؟؟

ولش کن ازت خواهش میکنم خودتو مثل من بدبخت نکن 

واقعا؟؟الان که رفته مسافرت خارجه تا ۱هفته نیس وباهم قهریم.ولی بیادمخام باهاش صحبت کنم یاتموم کنه یااخلاقشوخوب کنه

بنظرتون باهاش حرف بزنم واتمام حجت کنم خوب نمیسه؟؟

نمیدونم والا. آدم یک لحظه یه چیز میگه دیگه تو زندگی بره که کلی عوض میشه. مخصوصا با این گل و بلبلی که مسولین ساختن. هر روز یه جور میشه. ایشون از الان برای الان شون که اول راه نمیتونن تصمیم بگیرن وای با حال اینکه برن تو زندگی. کس نداند. فقط خدا داند