2777
2789
عنوان

عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 100 پست
اره خب من نمیدونم چرامخام همش خودمو توجیح کنم.واقعانمیفهمم

کار عشقه ولي سعي کن به عقلت تکيه کني تمرين کن ببين من موردي مثل داشتم بدتر از تو مدام فحش ميداد عاشقش بودم فکرش ولم نميکرد اصلا ،اونم همش در حال فحش بهم ميگفت عصبانيم و خشمگينم حتي مي گفت ميزنمت ولي با اين حال اصلا نميتونستم بهش فکر نکنم 

باورت ميشه 4سال طول کشيد ؟

تا بالاخره تصميمو گرفتم وبي خيالش شدم براي هميشه 

براي خودت ارزش قائل شو مثل من نباش 

من الان اينقدر پشيمونم که حد نداره 

اما پشيموني چه سود

تا دير نشده بي خيالش شو

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا. آدم یک لحظه یه چیز میگه دیگه تو زندگی بره که کلی عوض میشه. مخصوصا با این گل و بلبلی که ...

میدونین مشکلش اینه من خوشکلم بخودم میرسم خندونم اون میگه فقط باخودم بخند برای خودم باش باخودم حرف بزن  همیناباعث میشه اون به من بگه توادم جلف وسبکی 

از خدا بخوا مهرشو از دلت ببره

آره اينم جواب ميده آفرين

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 
از نظر عاطفی و عشقی بهت نمیرسه و حرف ازدواج نمیزنه پس فقط برای کمک مالیش باهاش هستی؟

من دوسشدارم واونم ازنظرمالی حمایتم میکنه.ولی خب خیلی دلم مخاد باهاش ازدواج کنم اما خودش پیش قدم نمیشه

من دوسشدارم واونم ازنظرمالی حمایتم میکنه.ولی خب خیلی دلم مخاد باهاش ازدواج کنم اما خودش پیش قدم نمیش ...

ببوسش بزارش کنار تا عمرت و وقتت بیشتر از این کنارش تلف نشده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

میدونین مشکلش اینه من خوشکلم بخودم میرسم خندونم اون میگه فقط باخودم بخند برای خودم باش باخودم حرف بز ...

مردها هر کدوم رو یه چیز حساسن. من هم دقیقا همینم. رفته بودسم دکتر پوست و موبرای صورت پسرم  با دوچرخه خورده بود زمین. من کلا آدم گرمی هستم

به شوهرم گفتم شما دو تا برید من نمیام

گفت بیا دیگه. سه تاهی راهی شدیم. من با دکتر گرم گرفتم که نه. ولی صحبت کردم شوهرم اومدیم بیرون یه مدلی شد. گفت تو که نیمخاستی بیایی تو 

چی شد پس. گفتم خوب صحبت شد. من هم صحبت کردم دیگه. خیلی برای من چنین چیزی پیش اومده. مردها حس تملک و مالک بودن دارن. حالا این شوهرم. ولی اونی که نمیتونه تصمیم بگیره نمیدونم چی میشه بعدش. البته بگما به من شوهرم میگه خیلی اجتماعی هستی و سریع دوست میشی. من کلا شخصیتم اینطوری. خودش برعکس من

همیشه میگم اگه واقعا قسمت هم نیستیم کنده بشه ازدلم اما نمیشه من یه ادم مهربون وساده لوحم واقعا روحیه ...

عزيزم مثل مني منم دقيقا با همين روحيه لطيفم کارم به اينجا کشيد از خدا بخواه مهرشو ازدلت ببره خالصانه بخواي ميبره کلا باهاش قطع ارتباط کن 

مبدونم سخته اما توکل کن موفق ميشي 

برو تاپيکايي که مردا زناشونو ميزنن بخون چقدر وحشتناکه اونا هزاران بار آرزو مي کنن که کاش ازدواج نمي کردن 

خدا کمکت مي کنه

مردها هر کدوم رو یه چیز حساسن. من هم دقیقا همینم. رفته بودسم دکتر پوست و موبرای صورت پسرم  با د ...

خوب این میگه تو ادم بدی هستی تو سبکی که همه باهات راحت حرف میزنن .

بایدهمینکاروبکنم.همین الانم ۱خاستگار بهترازاون اومده ولی جوابی ندادم بهش.

جواب بده به خواستگارت اگه خوبه و مطمئني 

عزيزم مثل مني منم دقيقا با همين روحيه لطيفم کارم به اينجا کشيد از خدا بخواه مهرشو ازدلت ببره خالصانه ...

یه مشکل دیگه ام اینه من ۱بارازدواج کردم اما اون مجرده واز من ۷سال بزرگتره.من توخونه پدریم مشکل دارم مخام برم سرخونه خودم اما ارامش پیداکنم نه بدتربشه