2777
2789
عنوان

عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 100 پست
هيچي بدتر از تحقير و توهين و بي احترامي تو دنيا نيست حتي بخاطر عشق هم نبايد زير بار رفت  فردا ...

کتکم چندبار زده اما نه شدید ولی سطحی باگوشی یا توگوشی زده 

من الان بایه مرد بخام حرف بزنم عذاب وجدان میگیرم چه برسه بخام دوس بشم یا ازدواج کنم

همه همین هستن. مثل خواهرم میگی. اون هم تو این موقعیت گیر کرده. برای خود من انقد گیر نیود. دور بود. مجازی بود. ولی چند بار به عشق من از اصفهان اومد تهران. ولی بچه بود. ولی خواهر من هم مثل شما میگه اگر با کس دیگه برم عذاب وجدان میگیرم. ولی باور کنید شخصی که با خودش کنار نیومده با کس دیگه هم نمیتونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزاربار باهاش حرف زدم .الان ۱ساله باهم یه تفریح نرفتیم.خریدنرفتیم.۱شاخه گل نگرفته واسم.ازنظر جنسی هم ...

اوووف فکر کردم فقط دوستین

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
همه همین هستن. مثل خواهرم میگی. اون هم تو این موقعیت گیر کرده. برای خود من انقد گیر نیود. دور بود. م ...

بخدا تو دوراهی موندم الان یه جوری شدم که ازهمه مردا زده شدم فک میکنم همه مثل همدیگه ان

همه همینومیگن😭😭😭الانم فحشایی که بهم داده رونمیتونم فراموش کنم.خیلی خردم کرد.حتی به خانوادمم توهین ...

توام هیچی نگفتی اره  ؟؟ مثل من 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
بخدا تو دوراهی موندم الان یه جوری شدم که ازهمه مردا زده شدم فک میکنم همه مثل همدیگه ان

نمیدونم دیگه چی بگم. چون احتمالا من نمیتونم درکتون کنم. چون آدمیزاد از خودش عزیزتر فقط فرزندش همین و بس

کتکم چندبار زده اما نه شدید ولی سطحی باگوشی یا توگوشی زده 

خب پس کلا بي خيالش شو عزيزم فکر جونت باش مرد دست به زن دار خطرناکه بعدا آسيبهاي بدتر ميزنه 

يکيو ميشناختم شوهرش اينقدر زده بودش پرده گوشش پاره شده بود کر شده بود 

بعضيا مردا کلا خشنن و دست خودشون نيست ميزنن ناکار مي کنن خلاصه بترس

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 
نمیدونم دیگه چی بگم. چون احتمالا من نمیتونم درکتون کنم. چون آدمیزاد از خودش عزیزتر فقط فرزندش همین و ...

ممنون که همدردی کردین باهم ولی همه ی دوری بری هام میگن این بدردت نمیخوره هم بد دله هم فحش میده 

خب پس کلا بي خيالش شو عزيزم فکر جونت باش مرد دست به زن دار خطرناکه بعدا آسيبهاي بدتر ميزنه  يک ...

اره ولی هربارمخام ولش کنم همون ۴تاخوبی که درحقم‌کرده جلوچشم میاد