2777
2789

اصولا نمی تونم جواب  ندم مخصوصا خانواده و دوست وجدانم قبول نمی کنه مگرخیلی پیامش دخالت باشه اون پیامو مخصوص جواب نمیدم وبا پیام دیگه جواب میدم خلاصه بگم تعداد اگر ۱۰ داده من هم ده تا میدم شاید کمتر ولی بی جواب نمیرارم ولی شوهرم راحت وقتی نخواد جواب نمیده من کلا نخوام ندارم بی جواب نمیزارم حالم گرفته برای خودم که نمی تونم بی تفاوت باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه مگر مرد یا کسی تواینستا دایرکت بیاد یا هرجای دیگه تازه اونجا هم میگم مزاحم نشید بی جواب نمیزا ...

ی جاهایی باید بذاری

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    
من همه مگر مرد یا کسی تواینستا دایرکت بیاد یا هرجای دیگه تازه اونجا هم میگم مزاحم نشید بی جواب نمیزا ...

من پیجم قفله ینی اگ تو باشی درخاستشو قبول میکنی بعد میگی مزاحم نشو؟

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    
خو دایرکت منظورمه

ب نظر لزومی نداره....خودم گاهی مشتاقم ببینم چی میخانو چیمیگن ولی شرایط ی فرد متهل با مجرد زمین تا اسمونه