2777
2789

خب قطعا محیطش متفاوتهالبته تا جایی که من شنیدم دانشگاه الزهرا هم خیلی اساتید و سطح علمی خوبی داره

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

خب عزیزم هدفت چیه 

انتخاب دیگه ای نداری

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مشکل فقط با مختلط نبودنش دارین یا سطح مدرک و اینکه مثلا از نظر اقتصادیم به نفعتونه و یه دانشگاه دولتی به حساب میاد براتون مهم نیست؟ ارزش ها جا به جا شده ها فک کنم هدف از تحصیل زیاد شدن علم باشه شاید علممون علمی نیست که اگه بود الان با این سطح علمی باید  به جای توجه به ظواهر به اصل قضیه فکر  کنیم و برامون مهم باشه 

دانشگاه خوب هدفمه ولی از دبیرستان متنفر بودم دوست ندارم حس و حال دبیرستانا دوباره داشته باشم

از لحاظ سطح علمی دانشگاه بدی نیست اگر میتونی برو یه دانشگاه مختلط 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

اگه دوست نداری فضای دبیرستان رو تجربه کنی نرو.

فردا ارگان دولتی بخوایی استخدام بشی نامردها اکثرا به نوع دانشگاه نگاهم نمیکنن، شرکتای خصوصی هم که باید کار بلد باشی و دوره دیده باشی.‌ 

پس برو جایی که دوست داری لذت ببر

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان مشکل فقط با مختلط نبودنش دارین یا سطح مدرک و اینکه مثلا از نظر اقتصادیم به نفعتونه و یه دانشگاه ...

نه من از دبیرستان متنفر بودم برای اینکه بدترین روزای زندگیم توی دبیرستان بود حس و حال دبیرستان اذیتم میکنه میترسم این دانشگاه مثل دبیرستان باشه 

نه من از دبیرستان متنفر بودم برای اینکه بدترین روزای زندگیم توی دبیرستان بود حس و حال دبیرستان اذیتم ...

عین دبیرستانه

مطمئن باش

شایدم بدتر، حداقل توی دبیرستان میشد بازی و شیطنت کرد

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نه من از دبیرستان متنفر بودم برای اینکه بدترین روزای زندگیم توی دبیرستان بود حس و حال دبیرستان اذیتم ...

من رفتم الزهرا محیط زنونس دیگ ولی دانشگاه خوبیه همه اساتیدم خانوم نیستن اساتید اقا هم داره 

گلم من کارشناسیم اونجا بودم واقعا دانشگاه خوبیه محیط خیلی قشنگیم داره سطح علمی قابل قبولی داره همه اساتید هم خانم نیستن

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند