2777
2789
عنوان

دوستان تورو خدا بيايد🙏🏻

243 بازدید | 19 پست

امروز پدرم گفت كه يه لخته خون معذرت ميخام با خلط شون خارج شده خيلي نگرانم بنظرتون چيزه خاصيه؟يك دفعه هم فقط اين اتفاق افتاده گفت حتى بعدشم هرچى اومد سفيد بود ديگه خوني نبود خاستم بگم بهش بريم دكتر ولى ترسيدم نگرانش كنم الكي گفتم شايد عادي باشه از شما نظر بخام🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا الان فصل حساسیته ممکنه گلوشون خراشیده شده باشه

يعني عادي هم ممكنه پيش بياد اين موضوع؟مامانمم ميگه برا حساسيت و ايناس ولى من خيلي حساسم رو بابام ميترسم

انشاالله که خشکی گلووزخم گلوباشه،تواین دوره زمونه برای کوچکترین مشکل هم بایدبریم دکتر خیلی ازبیماریهاعلائمشون شبیه همه ریوی معده ووو

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
نه عزیزم  نگران نباش مامان منم چند بار اینطورشد ولی طبیعی ه بخاطر خشکی حلق ه

يعني مادر شماهم لخته خون ديد همراه خلط؟باباي من فقط يه بار ديده خدا خيرت بده انقدر ترسيدما گفتم حتما هيچكي اينجورى نميشه چيزه خطرناكيه