2777
2789
عنوان

بچه های پیام نور یه لحظه میایید

95 بازدید | 5 پست

یچه ها میشه کلاسهارو نرفت 

یا حتما باید رفت و گرنه استاد اون ۸ نمره رو نمیده ؟؟؟

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

میشه نرفت.نمرت از14حساب وضرب در 100میشه که از20حساب بشه.

اما بری بهتره شاید نتونی 14بگیری.

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان گیر میدن باید بری بعضیا هم براشون مهم نیست اخرش یه امتحان میگیرن و نمره میدن 

صحبت کنی باهاشون راه میان باهات

ولی در کل باید بری کلاسارو

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
الان گیر میدن باید بری بعضیا هم براشون مهم نیست اخرش یه امتحان میگیرن و نمره میدن  صحبت کنی با ...

اگه امتحان میان ترمو برم نمره رو میدن 

امتحان میان ترمش تستی یا تشریحی 

یه سوال دیگه درس های عمومی کلاس براش میزارن

ببخشید سوالام زیاد شد

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
اگه امتحان میان ترمو برم نمره رو میدن  امتحان میان ترمش تستی یا تشریحی  یه سوال دیگه درس ...

اره میدن ولی بعضیا هم امتحان نمیگیرن براساس حضور نمره میدن

بستگی ب استاد داره برا ما معمولا تشریحی بود بعضی وقتا هم تستی 

اره عمومیا هم کلاس دارن 

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌