2777
2789
عنوان

عمل ترمیمی بینی

190 بازدید | 14 پست

سلام 

دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه 

من به کمک نیاز دارم  لطفا کمک کنین 

من بینیمو 9 سال پیش عمل کردم اما الان پره هاش نامتقارن شدن و میخوام عمل ترمیم کنم ولی دیگه نمیخوام تبریز عمل کنم  

ازتون خواهش میکنم اگه دکتر خوبی برا ترمیم تو تهران میشناسین معرفی کنین 

من زیاد نمیتونم بیام تهران و تحقیق کنم  و نظرات شما خیلی میتونه بهم کمک کنه 

بدجوری اعتماد به نفسم اومده پایین فکر میکنم هر کی منو میبینه میفهمه بینیم انحراف داره  اصلا حالم خوب نیست 

کمک کنین لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل ترمیمومعمولادکتری که عمل کرده انجام میده

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
عمل ترمیمومعمولادکتری که عمل کرده انجام میده

نه امکان نداره برم پیش اون 

یه بار از سمت راست یه آمپول زد باعث شد اونجا رسوب کنه و سمت راست زد بیرون یه بارم رفتم یه کورتون زد که اونو از بین ببره نه تنها اونو از بین نبرده بلکه باعث شد سمت چپ هم یه ذره تو رفته بشه 

اصلا هم قبول نمیکنه میگه از قبل اینجوری بوده بیار سمت راست رو بردارم با سمت چپ قرینه بشه دیگه نرفتم گفتم اینبار هم برم خدا میدونه چیکار میکنه الان دنبال یه دکتر خوبم که ترمیم کنه