2777
2789
عنوان

امروز مادر شوهرم ....دارم روانی میشم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3422 بازدید | 112 پست
عجب خرن. خوب شما هم بشین جلوشون از شوهر سابقت بگو. هی بگو بگو خانوادت هم بیان بگن. 

کدوم خانواده کس و کار داشتم حال این نبود😔

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنه خیانت کرده اولم خونه ماشین به اسمش زده بعد شوهرمو انداخته بیرون ماجراش طولانیه ولی هر کیو تا حال ...

عزیز نشده . بعضی ها از آدم های شارلاتان خوششون میاد فکر میکنن زرنگن. حتی اگر سر خودشونم کلاه بزاره . یه مساله روانیه. شما بخودت نگیر . بنظرم تنها راهت اینه که بلند شی بری بیرون .

زنه خیانت کرده اولم خونه ماشین به اسمش زده بعد شوهرمو انداخته بیرون ماجراش طولانیه ولی هر کیو تا حال ...

فقط میخواد حرص تورو دراره و شمارو به جون هم بندازه که کاملاموفق شده!!!به حرفاش توجه نکن مهم شوهرته. اصلاخودتو جلوشوهرت خراب نکن. فقط تعجبت از کارای مادرش رو نشون بده! بگو معلومه مادرت دلسوزتنیست

میشه یه لطف برام بکنی

ببخشید عزیزم من دیشب خوابم برد 

جانم بگو 

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
ببخشید عزیزم من دیشب خوابم برد  جانم بگو

خواهش میکنم عزیزم‌....میشه زندگی ناممو بخونی و راهنماییم کنی که چه طوری اوضارو مدیریت کنم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

شما باید خودت به مادرشوهرت تا میاد  حرف از اونا بزنه بگی اصلا چه معنی داره همش حرف اونا رو میزنین.مثل اینکه طلاق گرفتنها

من تحمل این حرفا رو ندارم

نکنه میخواین ما هم طلاق بگیریم

اینو بدون که تو حق داری و الان فقط باید محکم حرفتو بزنی اصلا هم از شوهرت نخواه چیزی بگه.مادرشوهرت خییییلی بی عقله

خودت جوابشو میدادی چرا غرشو به جون من میزنی داد و بیداد اخرش کفرمو دراورد زنگ زدم به مادر شوهرم گفتم

یا واقعا بیشعوره یا خودشو زده ب بیشعوری.جلوشو بگیر .والا همین خرفت لابد باعث شد اون دختره بشه عروس سابق البته خدامیدونه.ولی در هرحال جلوش دربیا نزار بلایی سر ارامش و زندگیت بیاره.اگه شوهرت مشکلی نداره خودت بشونش سرجاش بجای اینکه با شوهرت درگیر شی.بسیار سرسنگین و سرد برخورد کن ب این نفهمیاش خواست ادامه بده قطع ارتباط تمام.مگه چند بار ادم جوونی و زندگی میکنه ک نصفشو بخواد با ی سری نفهم و قوم یجوج مجوج سروکله بزنه

به من گفت باشه و قطع کرد یه ده دیقه بعد زنگ زده به شوهرم میگه تو چطور احازه میدی زنت با من این جور ح ...

بی احترامیم براش کم بود وقتی با این سن و سال شر میندازه تو زندگی دوتا جوون اه اه  خاک برسرش بدم اومد بجای اینکه بزرگه و بزرگی کنه چقد خودشو خار و خفیف میکنه ک غریبه حالش بهم بخوره ازش چ برسه دور و بریاش

چجوری چی بکم مثلا

میتونی بگی اگه امقد ک میگی خوب بوده لابد توعه عجوزه شر ب پا کردی ک جدا شد یااینکه بگی لیاقتت همون عروسی بود ک ب خاک سیاه نشوندتون.یا توام جلوش از مادرشوهر سابقت بگو ک الکی مثلا چقد ادم بود تو کار و زندگی کسی فضولی نمیکرد ی کلام مثل تو نبود.البته در صورتیکه مطمئن باشی با این برخورد با شوهرت ب مشکل نمیخوری😑 اگه شوهرت ناراحت میشه تو روی اون شیطان وایسی ی جور دیگه عنوان کن

میتونی بگی اگه امقد ک میگی خوب بوده لابد توعه عجوزه شر ب پا کردی ک جدا شد یااینکه بگی لیاقتت همون عر ...

فدای تو بشم مرسی که وقتتو گذاشتی

اره بخدا نمیدونی چه بلاهایی سرم اورده همین جز احترام چیزی نکردم من تو زندگی نامم هست  

بعدش داره حرف میزنه با گوشیت ور برو و اگه ب اسم صدات کرد بعد چند ثانیه بگو با من بودی حواسم نبوود چی گفتی؟بعد ک گفت بگو خوب اگه اینجوریه ک حق با اونه اره خب مقصر شمایی حتما ی کارایی کردی ک ولتون کرد رفت.یا با گوشیت ک ور میری وسط قسمت حساس حرفش مثلا گوشیت زنگ خورد بلند حرف بزن و سلام علیک کن برو ی ور دیگه الکی صحبت کن فقط حواست باشه گوشیت سایلنت باشه یهو زنگ نخوره😄😄😄😄

یا وسط حرفش برو دستشویی برو اب بخور کلا ندید بگیرش بمیره و قطع ارتباط.اینجور اشغالایی ک خوره زندگی این و اونن احترام بر نمیدارن باید مثل ی دستمال کثیف پرتش کنی از زندگیت بیرون.بزرگتره باشه خودش واسه خودش احترام نمیخره (اگه واقعا همینه ک تعریف کردی واقعا لایق احترام و محبت نیست)

باشه امتحان میکنم بخدا نمیدونی چه اوضایی دارم میترسم مریضیم برگرده انقد که فشار رومه

ب خودت فشار نیار ب اون زن نفهم فشار بیار 

چرا بخاطر بیشعور بودن اون خودتو عذاب میدی پس محکم جوابشو بده ک تو دلت نمونه

شوهرم امروز خودشم گفت دیگه نمیریم

تلفناشم جواب نده تا ب ..... خوردن بیفته بعدشم تحویلش نگیر بزار همش دنبال جلب توجه و محبتت باسه بی دریغ بهشون محبت کنی هاری میگیرن انگار