2777
2789
عنوان

امروز مادر شوهرم ....دارم روانی میشم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3421 بازدید | 112 پست
خوش بحالت تو تونستی از پسش بر بیای الان من نشستمغم برک گرفتم  فردا بچهاش زنگ بزنن چی باید بگم م ...

غلط میکنه .یکم از موضع قدرت و بالا صحبت کن باهاش.ببین وقتی شوهرت میگه دیگه نریم خونشون یعنی پشتته شکر خدا.خب توام ی تکونی بخور دیگه.هرچی گفتن با صدای تقریبا بلند و حق ب جانب جواب بده واقعا هم بتید حق ب جانب باشی چون مشکل از اوناست.میتونی تلفناشونم جواب ندی بترکن.چرا الانتو بخاطر ی موجود بی ارزش خراب میکنی.اگه تلفنی با اون ادمخورا حرف زدید باصدای  بلند تهش داد بزن اره من مقصرم اصلا پس نه شما دیگه‌مزاحم شید نه ما میایم اونجا اینطوری دیگه قطع ارتباطم میکنی راحت😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز خیلی دلم شکست من تو این دیا کسیو ندارم نه پدر نه مادری نه بزرگتری فقط رو به قبله کردم گفتم خدا ...

عزیزم😔

مطمئن باش خدا جوابشونو میده ی جایی تو موقعیت شما گیر میکنن موقعیتی ک یکی عین خودشون با زبون نیششون میزنه و اینام‌ هیچ راهی ندارن شک نکن.

ولی علی الحساب خودتم بیکار نشین نیش زدن بچزونشون 

چه میدونم اصلا معلوم نیست خبراش راست یا فقط میخداد لج منو دربیاره

استارتر فعلا بهترین کار جواب دادن اخرو قطع ارتباطه ولی هرموقع خواستن اذیتت کن با حرف ی جوری با خونسردی و پوزخند نگاهشون کن ک نه تنها موضوع حرفتون ب دمپاییمه بلکه خودتونم برام ارزش ندارین ب اضافه اون راههایی ک گفتم و بقیه بچه ها گفتن همه میتونه بپکونه اونارو.

ولی بازم باید ببینی شرایط چی جوریه بعد بکار ببری چون ما شرایطو نمیدونیم اکثرا فقط راه حلهایی رو میگیم ک تو مشکل مشابه جواب داده

اره راست میگی فردا صبح به خواهر شوهر بزرگم میگم از بدبختی فردا میخوان اش بپزن همه اونجان به خواهر شو ...

اصلا برات مهم نباشه اگه اذیتت میکنن خودتو از بینشون بکش بیرون .اگه توشون ادم منطقی هست فقط گه گاهی با اون وگرنه ارتباطتو کمرنگ کن بزار قدرتو بدونن

عزیزم شرمنده انگار این تاپیک واسه خیلی وقته ببخشید شرمنده الان متوجه شدم🙏برات ارزوی خوسبختی میکنم ا ...

میشه زندکی ناممو بخوتی بهم کمک کنی اللن قرص اعصاب خوردم شاید تا بخونی خوابم ببره اول زندگی ناممو بخون بعد تاپیک اخرم خواهش میکنم به کمکت نیاز دارم🙏🙏🙏🙏

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞