2777
2789
عنوان

آخه مهمون اینجوری سر زده چرا؟

926 بازدید | 73 پست

آخه خانما نکنید اینکارو ، من خونم با مادر شوهرم تقریبا ۴۵ دقیقه فاصله داره ،دوتا بچه کوچیک دارم یکی ۵و نیم ساله یکی ۱ و نیم ساله، عصری یهو زنگ آیفون رو زدن ، وقتی برداشتم مادر شوهرم بود😐 کلی تعجب کردم، من کلا عادت دارم مهمون خونمون اومدنی تا داخل کمد کابینتام رو هم مرتب میکنم، امروزم از شانس خونه رو جمع و جور کردم اما به محض جمع کردن پسرم ظرف نخودچی رو دمر کرد رو زمین دخترم لباساشو عوض کرد ریخت زمین، ظرفام توی ظرف شویی بود ، وای میز تلویزیونمون انقد جای دست بچه ها بود که نگو، خاک گلدونامو بچه ها ریخته بودن رو زمین خلاصه که حسابی جارو و تی لازم بود خونمون ، هیچی دیگه سرزده اومد و رفت اما از فکرم در نمیاد که چرا اینکارو کرد! این کار واقعا رو اعصابمه، یعنی اگه ۱۰ دقیقه زودتر زنگ میزد میگفت میاد نمیشد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواسته ببینه چکاره ای 😂😂😂 ولش کن بابا با دوتا بچه کوچیک همین که درو باز کردی براش خیلیه 

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

اینقد جوش نزن خب وقتی بچه کوچیک داری اونم دوتا کسی توقع نداره خونه ت همیشه مرتب باشه خیلی طبیعیه.بعدشم خونه پسرش بوده چه اشکال داره سرزده اومده البته کار درستی نکرده اماتو ناراحت نباش

لطفا واسه سلامتی نی نی م یه صلوات مهمونم کنین 

من این وقتادروبازنمیکنم به دخترمم یاددادم سروصدانکنه.آیفونمون تصویری بعدمرتب کردن زنگ میزنم میگم عکستون افتاده کاری داشتین من معمولاپدرشوهرم میادخونشون نزدیکه.ولی تاتویخچالم نگاه میکنه مثل زن

وا خونه پسرشه

مگه ایشون گفتن خونه پسرشون نیست؟؟ ولی هر کاری اداب خودشو داره مادر من حتی خونه دخترهاش بره سرزده هم بره یه زنگ میزنه تلفنی ده دقیقه معطل میکنه بعد میره

الهی به امید تو
سنم که کمتر بود مثل شما حساس بودم ولی الان برام مهم نیس میخواست سرزده نیاد ،بعدم خونه بچه دار همینه ...

منم همینطور بودم اما الان نیستم 

میتونم سنتونو بپرسم جسارتا

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩