2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اینکه مو زود سفید میشه به استرس ، ارث و ... بستگی داره اگر ارثی باشه که کاریش نمیشه کرد جز اینکه رنگ بگذاری اگر هم از استرس باشه با رفع استرس لااقل بیشتر سفید نمیشه ولی قرار نیست اونایی که سفید شده قلا سیاه بشه و یا نا پدید بشه من خودم موقع کنکورم چون استرس خیلی زیادی داشتم موهام سفید شد ولی بعد کنکور که بهتر شد دیگه سفیدیام بیشتر نشد ولی خوب سفیدیای قبلیم جایی نرفت 

یه پیشنهاد دارم براتون برای اینکه موهای سفیدتون رو بپوشونید و اگر دوست ندارید رنگ شیمیایی بزنید از عطاری رنگ مشکی ابریشم بگیرید خوب سفیدیا رو میگیره و مشکی طبیعی می کنه

سلام. سفیدی مو اصلا درمان نداره. و تنها چاره رنگ کردن مو هست.

ولی قبل از سفید شدن مو اگه هر روز مادام العمر یه هلیله بخوری نمیزاره مو سفید بشه.

وگرنه مویی که سفید بشه هلیله هم تاثیر نداره.