2777
2789
عنوان

چه جوری خونه رو ازش بگیرم؟

203 بازدید | 22 پست

میخام برم درخواست طلاق بدم . یه خونه داریم که نصفش ب ناممه . نصفه دیگشو چه جوری میتونم بگیرم مثلا ب جای مهریه. آخه جایی رو ندارم برم. بچه هامم میخام پیش خودم باشن. کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه

💐🌹🍁🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون اینکه متوجه بشه مهریتو بذار اجرا . خونه رو هم جزو لیست اموالش بنویس استعلام میگیرن خودشون و قیمت گذاری میکنن.اگه به اندازه ی مهریت باشه میتونی بگیری.

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

اگه خونه تنها داراییش باشه و جایی برای موندن نداشته باشه بعدش دیگه نمیتونی بگیری.

با وکیل مشورت کن اینجا جاش نیست که.مشاوره وکیلا رایگانه تلفنی مشاوره بگیر 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊
بدون اینکه متوجه بشه مهریتو بذار اجرا . خونه رو هم جزو لیست اموالش بنویس استعلام میگیرن خودشون و قیم ...

مهریم ۴۰۰ تا سکه س. نصف خونش میشه ۱۵۰ تومن. آخه میگن اگه یه خونه کلا داشته باشه نمیشه واسه مهریه گرفتش

💐🌹🍁🌸
حکم توقیف اموال باید بگیری ولی نزار بفهمه

توقیف اموال برای پرونده کیفری راحت میدن 

پرونده مهریه رو بخوای نخوای میفهمه تا بری شکایت احضارش میکنن 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊
وا مریضه چن سالشه هیچی مهمتر از اعصاب خودت نی نزار بچهات تو محیط نامناسب بزرگ بشن 

دیوونه شده یک ساله دارم باهاش حرف میزنم میگم نکن. چند بار بازیشو پاک کردم ولی فایده نداره. ۴۲ سالشه

💐🌹🍁🌸
توقیف اموال برای پرونده کیفری راحت میدن  پرونده مهریه رو بخوای نخوای میفهمه تا بری شکایت احضار ...

نه عزیزم . روزی که در خواست مهریه داده بشه دادگاه حکم توقیف اموال رو صادر میکنه . مهریه دین ارجح هست