2777
2789
عنوان

چه جوری خونه رو ازش بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست
آره. تا میرسه خونه با گوشیش بازی اینترنتی میکنه همشم میبازه بلند بلند فحشای جنسی میده. ما چ گناهی دا ...

عزیزم طلاق خیلی بده اونو بذار آخر

باهاش اروم صحبت کن محیط و اروم کن شوهرت درگیری ذهنی داره یهچیزی اذیتشش میکنه ریشه ریشهیابی کن تو هم بشین باهاش بازی کن کمکش کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طلاق خیلی بده اونو بذار آخر باهاش اروم صحبت کن محیط و اروم کن شوهرت درگیری ذهنی داره یهچیزی ا ...

اتفاقا منم چند وقت باهاش بازی میکنم منتها وقتی میبازه خیییلی ناراحت میشه گوشیشو میکوبونه به زمین. داد میزنه. دیوونس کثافت

💐🌹🍁🌸
کی؟ من نشنیدم اگ چنین چیزی بوده اما قانون ک فعلا همون قانون سابق شاید پیشنهاد شده باشه اما فک ن ...

بله صحبتش بود . از وکیل شنیدم ، نظر قضات اینه که ایشون میتونه خونه اجاره کنه نه اینکه لزوما خونه به نامش باشه

امیدوارم تصویب بشه

مهریم ۴۰۰ تا سکه س. نصف خونش میشه ۱۵۰ تومن. آخه میگن اگه یه خونه کلا داشته باشه نمیشه واسه مهریه گرف ...

میشه عزیزم .خاله ی من گرفت .بقیشم قسط بندی کردن

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...