2777
2789
عنوان

عکس سونوی شش هفتگی

344 بازدید | 58 پست

خیلی نگرانم لطفا ببینید طبیعیه؟

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم خدا برات سالم نگهش داره

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
جوابش کجاست؟؟

دکترم تو مطب گرفت شوهرم عکس شو گرفت.جواب نداد

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲

فقط گفت جنین ۱ میلی متره

ای جانم خدا برات سالم نگهش داره

ممنونم عزیزم

عزیزم اینجا مگه تخصص دارن که ببینن مشکل هست یانه؟ بعدش شش هفتگی که هنوز چیزی معلوم نیست..براچی نگرانی؟ اصلا سونوی زودتر از 8هفته همین نگرانیارو داره..ایشالله صدا قلبشو بشنویی

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
عزیزم اینجا مگه تخصص دارن که ببینن مشکل هست یانه؟ بعدش شش هفتگی که هنوز چیزی معلوم نیست..براچی نگران ...

فقط چون گفت ۱ میلی متر ترسیدم.گفت قلب تشکیل شده ولی ضعیف

پول ویزیت دادی رفتی  بعد یه سوال ساده نپرسیدی پاشدی اومدی😕

😄

دکترم تو مطب گرفت شوهرم عکس شو گرفت.جواب نداد

عزیزم باید میرفتی یه سونوی خوب بعد همه چیزو ک قلبش تشکیل شده با نشده یا اندازشو میگن ...اخه هفته شیش جز قلبش چیز دیگه تشکیل نمیشه ک بخوای نگران بشی یا چیز دیگه نداره فقط قلبشه و ضربانه قلبش 

شــوهـرم تنهـا آرامـشه زنـدگیمه 💏                          ماشاء الله لا قوة الا بالله العلی العظیم