2777
2789
عنوان

عکس سونوی شش هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 58 پست
معلومه مامان کوچولو هستیا 😊

اخه سخت باردارشدم

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
بعدش هیچ وقت به دستگاه سونوی مطب اکتفا نکن..هر چقد دکترش خوب باشه..فقط بیرون

چشم ممنونم😘

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دوستم برات صلوات فرستادم تو هم برای من دعا کن 😔

ممنونم گلم خدا نی نی تو سالم و تندرست نگه داره😘

خیره انشاالله عزیزم .خدا حفظش کنه برات .

ممنونم⚘

ممنونم ان شااله براشماهم مشکلی پیش نمیاد. ولی همین ک قلبش میزنه یعنی خوبه خیلیا شش هفته قلبشونم تشکی ...

واقعا خیلی استرس زاست اوایل بارداری .خدا به همه بچه سالم و صالح بده

جنین شما ۸ میلی متر سونو واژینال خیلی دقیق تره

مطمئنید؟

مطمئنید؟

اره عزیزم رو عکس سونو زده 

توام استرس به خودت نده عزیزم لقاح هر کسی فرق میکنه یه هفته دیگه برو تو سونو  صدای قلب کوچولوت و میشنوی😍

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ                    و من در انتظار معجزه🤲