2777
2789

من پسرم الان هفت ماه ونیمشه شیر خشک میخوره غذاشوهم شروع کردم ضهرا بهش غذا میدم غروب میوه شبا ساعتای یازده هم‌سرلاک شیر هم درروز پنج بار شب ساعتای یکونیم‌که میخواد بخوابه بهش میدم با صبح‌که بیدار میشه باساعتای یازده ظهر وعصر هم ساعت پنج وشب هم ساعتای۹فکرمیکنم خیلی دارم زیاد بهش شیر میدم خودشم‌نمیخواد من به زور میدمش شماها که بچه هاتون غذاخورن چجوری برنامه ریختین درروز چند وعده غذا چندوعده شیر راهنماییم کنید همش فکرمیکنم گشنه هست شیر درست میکنم

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا بچه 7ماهه باید 800سی سی شیر بخوره حالا ی بچه یکم کمتر یکم بیشتر میخوره.  ی روز حساب کن ببین ...

ممنون عزیزم شمابچه کوچیک دارین؟

من دخترم 11 ماهشه در روز 4 وعده غذا به اضافه دو وعده میوه بهش میدم. زمانیکه 7 ماهش بود صبح ها حریره بادام و ظهر ها و شب ها سوپ و پوره و میان وعده آب سیب و آب هویج و موز.

شیر هم در طول شبانه روز 10 دفعه میدم البته شیر خودم

چیا بهش میدن درروز چندبارشیر میخوره تاوقتی رسید ده مابدونم

دختر من شیشه نمیگیره از نوزادی تا الان با قاشق دادم واسه همین کم میخوره . صبح ساعت 8شیر ساعت 10فرنی 12شیر 2سوپ 4شیر 5میوه 6 شیر 8 سوپ 10شیر دیگه تا صبح چیزی نمیدم.  

مینا قری هستم
من دخترم 11 ماهشه در روز 4 وعده غذا به اضافه دو وعده میوه بهش میدم. زمانیکه 7 ماهش بود صبح ها حریره ...

اممنون گلم پسر من انگاربیشتر وعده هاشو شیرداره میخوره  شماچون شیرخودته بخاطرهمین شاید سیرنمیشه بیشتر میدی من هنوز واسه حریره درست نکردم فقط سرلاک حریره بهش داد

من دخترم هفت ماه ونیمه س شیر مادر میخوره فقط یک نوبت صبح صدسی سی شیر خشک میخوره اونم قطره اد میریزم توش وگرنه اصلا شیر خشک دوست ندا ره ساعت دوازده فرنی یاحریره بادوم ساعت سه غذای پلویی له شده بااب گوشت و مرغ و سیب زمینی یا سوپ گوشت وسیب زمینی غلیظ  ساعت شش موز له شده  که خیلی دوست داره ساعت هشت ونیم نه شام که اونم یا سوپه یا پوره  ساعت یازده هم یکم بیسگوییت مادر و اب و یک پیمانه شیر خشک و مثلا یکم سیب رنده شده یا هلو  شیرم چهار باردرروز شبم دوبار