بخدا قسم تاپیک امروز و من نزدم همین آخرین تاپیک درمورد رژ چطور میشه با کاربری من اومده من سرکاربودم اونموقع بخدا قسم ۱۲ ده کم مرخصی گرفتم رفتم بانک بعد اومدم خونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا منم می ترسم بابا خواستم بخوابم گفتم یه لحطه برم تو نی نی سایت دیدم اعلان هام پبام اومده بازکردم دیدم تاپیکی که من نزدم ولی فک نکنم زن دداشم رفته باشه گوشیو چندماه پیش بش دادم حالا کاربری سیو شه رمز که سیو نمیشه چکار کنم فکرم بدجور مشعول شد نمیتونم بخوابم تا نفهمم
عزیزم حتما کسی به اطلاعاتتون درسترسی داشته مثلا به جز گوشی روی لپ تاپ هم کاربریتون بازه؟
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
عزیزم حتما کسی به اطلاعاتتون درسترسی داشته مثلا به جز گوشی روی لپ تاپ هم کاربریتون بازه؟
نه من فقط از طریق گوشی خودم و زن برادرم اومدم تا حالا رمزو هیچ جا استفاده نکردم خواهش میکنم پیگیری کنید بخدا دیگه تو فصای مجازی هم امنیت نداریم ونمیتونیم حرف دلمونو بزنیم چطورمیشه
نه من فقط از طریق گوشی خودم و زن برادرم اومدم تا حالا رمزو هیچ جا استفاده نکردم خواهش میکنم پیگیری ک ...
عزیزم احتمالا رمزتونو کسی از اشنایانتون داره
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت