2777
2789
اره منم یه بار سنمو نگفته بودم ولی واسم درستشو تو پروفایلم دیدم تعجب کردم فک کنم اینجا اطلاعتو در می ...

جدی میگین من ترسیدم از همینن الان 🙄🙄

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره جدی میگم 

مگه میشه اخههههه

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
جدی میگین من ترسیدم از همینن الان 🙄🙄

بخدا منم می ترسم بابا خواستم بخوابم گفتم یه لحطه برم تو نی نی سایت دیدم اعلان هام پبام اومده بازکردم  دیدم تاپیکی که من نزدم ولی فک نکنم زن دداشم رفته باشه گوشیو چندماه پیش بش دادم حالا کاربری سیو شه رمز که سیو نمیشه چکار کنم فکرم بدجور مشعول شد نمیتونم بخوابم تا نفهمم 

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏
بخدا منم می ترسم بابا خواستم بخوابم گفتم یه لحطه برم تو نی نی سایت دیدم اعلان هام پبام اومده بازکردم ...

رمزتو عوض کن فقط

عزیزم حتما کسی به اطلاعاتتون درسترسی داشته مثلا به جز  گوشی روی لپ تاپ هم کاربریتون بازه؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5    

مگه میشه اطلاعات رو داشته باشن ؟ینی اسم واقعی همه کاربرا رو میدونن؟

عزیزم حتما کسی به اطلاعاتتون درسترسی داشته مثلا به جز  گوشی روی لپ تاپ هم کاربریتون بازه؟

نه من فقط از طریق گوشی خودم و زن برادرم اومدم تا حالا رمزو هیچ جا استفاده نکردم خواهش میکنم پیگیری کنید بخدا دیگه تو فصای مجازی هم امنیت نداریم ونمیتونیم حرف دلمونو بزنیم چطورمیشه

نه من فقط از طریق گوشی خودم و زن برادرم اومدم تا حالا رمزو هیچ جا استفاده نکردم خواهش میکنم پیگیری ک ...

عزیزم احتمالا رمزتونو کسی از اشنایانتون داره

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

چطور رمزو عوض کنم

برو داخل کاربریت قسمت ویرایش نوشته تغیر رمز عبور

عزیزم احتمالا رمزتونو کسی از اشنایانتون داره

میشه اینجا کسی کاری کرده چه میدونم هک کرده یا هرچیزی چون من ایمیل ورمزو به هییییچکس نگفتم برای نی نی سایت ساختمش

میشه اینجا کسی کاری کرده چه میدونم هک کرده یا هرچیزی چون من ایمیل ورمزو به هییییچکس نگفتم برای نی نی ...

ببین رمزت میمونه رو سیستم و میتون راحت وارد بشن برو قسمت نی نی سایت من بعد قسمت اطلاعات کاربری بعد ویرایش رمز داره 

نگران نباش امنیت سایت بالاست