بخدا قسم تاپیک امروز و من نزدم همین آخرین تاپیک درمورد رژ چطور میشه با کاربری من اومده من سرکاربودم اونموقع بخدا قسم ۱۲ ده کم مرخصی گرفتم رفتم بانک بعد اومدم خونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ی اسم جعلی داده بودم بهش سر یک سال دیدم نی ی سایت نوشت یک سالگی شما مبارک در نی نی سایت زهرا جاا ...
اسممو نمیدونپ از کجا بلد بودن
این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید
مرسی توروخدا باید جامباشید که بدونید چی میگم خوب چطور میشه اخه من ساعت ۱۲ ده کم از سرکار مرخصی گرفتم رفتم بانک وخونه اخه چطور میشه ایمیل و رمزو به هیچکی نگفتم
این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید
با سيستم كامپيوتر جايي وارد نشدي به كاربريت!؟؟؟ ممكنه رمز و نام كاربريت تو سيستم سيو بوده باشه
با اسم کاربری خودماصلا ولی یه مدت گوشی زن داداشم دستم بود چون گوشیم شکسته بود ممکنه اون رفته باشه ؟ ولی چندماه پیش بود ؟ با گوشی زن داداشم رفتم ولی چندماه گوشیشو بش دادم میشه اون رفته باشه فکر خوبیه الان بش زنگمیزنم می پرسم