2777
2789
نام کاربری و رمزتو یکنفر دارد به همین سادگی

وای مگه می شه من اصلا اصلا از ایمیلم استتفاده نمیکنم درستش کردم برای نی نی سایت رمزشو هم به هییییچ کس نگفتم 

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی اسم جعلی داده بودم بهش سر یک سال دیدم نی ی سایت نوشت یک سالگی شما مبارک در نی نی سایت زهرا جاا ...

اسممو نمیدونپ از کجا بلد بودن

این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید
مجردم‌

با چیزی غیر گوشیت وارد نشدی به سایت؟

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
منم ی اسم جعلی داده بودم بهش سر یک سال دیدم نی ی سایت نوشت یک سالگی شما مبارک در نی نی سایت زهرا جاا ...

جدی؟؟؟

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5    

مرسی توروخدا باید جام‌باشید که بدونید چی میگم خوب چطور میشه اخه من ساعت ۱۲ ده کم از سرکار مرخصی گرفتم رفتم بانک وخونه اخه چطور میشه ایمیل و رمزو به هیچکی نگفتم‌

جدی؟؟؟

اره به خدا

این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید
مرسی توروخدا باید جام‌باشید که بدونید چی میگم خوب چطور میشه اخه من ساعت ۱۲ ده کم از سرکار مرخصی گرفت ...

ممکنه با سیستمی وارد شده باشی ورمزت مونده باشه سریع رمزتو تغیر بده

با سيستم كامپيوتر جايي وارد نشدي به كاربريت!؟؟؟ ممكنه رمز و نام كاربريت تو سيستم سيو بوده باشه

با اسم کاربری خودم‌اصلا ولی یه مدت گوشی زن داداشم دستم بود چون گوشیم شکسته بود ممکنه اون رفته باشه ؟ ولی چندماه پیش بود ؟ با گوشی زن داداشم رفتم ولی چندماه گوشیشو بش دادم میشه اون رفته باشه فکر خوبیه الان بش زنگ‌میزنم‌ می پرسم 

با اسم کاربری خودم‌اصلا ولی یه مدت گوشی زن داداشم دستم بود چون گوشیم شکسته بود ممکنه اون رفته باشه ؟ ...

احتمالا زن داداشته چون یه بار که باسیستمی وارد میشی رمزش میمونه و اونم تونسته وارد شه نگران نباش رمزتو تغیر بده

با اسم کاربری خودم‌اصلا ولی یه مدت گوشی زن داداشم دستم بود چون گوشیم شکسته بود ممکنه اون رفته باشه ؟ ...

زنگ نزن لو میری پیشش فقط رمزتو عوص کن که دیگه نتونه وارد شه