2777
2789

دور و بر ما یه عده هستن که خیلی پز میدن. منم هی سعی میکنم با لبخند و گفتن ماشالله و ... تمومش کنم.ولی هر چی من و همسرم به رو نمیاریم وضع بدتر میشه.یه جوری رفتار میکنن که انگار ما که نمیگیم و تظاهر نمی کنیم نداریم یا بلد نیستیم. نمی خوام که مقابله به مثل کنم و منم پز بدم ولی واقعا حرص می خورم.چیکار کنم که اونا تغییر کنن یا حداقل خودم کمتر اذیت بشم؟

شما تو یه همچین مواقعی چیکار میکنین؟

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر با یکیشون قطع رابطه ام . یکیشو هم مستقیم بهش گفتم اذیت نکن.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

مثلا چی میگن؟

ما اطرافمون نداریم ادم پزو 

ولی یه دوست مشترکی با یکی داشتم از نظر من اون ادم ادم ساده ای بود و کاری نمیکرد ولی تا دهن وا میکرد اون یکی دوستم میگفت این میخواد پز بده

اینم در نظر بگیر که شاید طرف داره در مورد مسائل روزمره اش حرف میزنه و قصد پز دادن نداره ولی تو زیادی حساسی که اینطور تعبیر میکنی

من کات کردم با فامیلای مذخرف 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

وقتی داره پز میده وسط حرفش یهو سرتو برگردون به کسی چیزی بگو یا مثلا کاری یادت اومده بگو ببخشید یه لحظه...از کنارش برو دو سه باری که تو برجکش بخوره ول میکنه .من این روش رو از کسی یاد گرفتم هنوز عمل نکردم

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.
اونا که بهت پز میدن دارن از حسودی به تو میترکن وحرص میخورن پس ریلکس باش

آره منطقی که فکر میکنم به این نتیجه میرسم ولی گاهی واقعا حرص می خورم.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

با ادمهایی که رو اعصابتونن قطع رابطه کنید به خاطر ارامش خودتون

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊