2777
2789
عنوان

با فامیل های پزپزو تون چطوری رفتار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 70 پست
من مادرشوهرم خیلی برام پز میاد🤣🤣 اخه لعنتی با یکی همسن خودت بشین پز بیا دخترشم مثل خودشه یبارم ...

چه پاسخ کوبنده ای بهش دادی.

والله مادرشوهر من پز زندگی دخترها و پسرهای دیگه شو حتی اگه موردش پیش بیاد خواهرزاده ها و برادرزاده هاشم به من بدبخت میده. منم جز ماشالله و چه خوب و خوش به حالشون چیزی نمیگم.نمیدونم اگه من غصه بخورم یا مثلا از شوهر و زندگیم دلزده بشم چی نصیب اون میشه.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
چه پاسخ کوبنده ای بهش دادی. والله مادرشوهر من پز زندگی دخترها و پسرهای دیگه شو حتی اگه موردش پیش بی ...

مال منم همینه بخدا

این یعنی اونا از تو لجشون گرفته دارن اینجوری تخلیه میکنن خودشونو،،

یه مثال برات میزنم

فکر کن تو و شوهرت سال اول ازدواجت تو یه خونه درب و داغون زندگی کردید،ولی الان بعد چندسال زندگی توپی داری،

برادرشوهرکوچیکترت سال اول زندگیشه داره تو رفاه زندگی میکنه،

اگه تو حسود باشی 

واکنشت چیه؟

هی با خودت میگی ببین من سال اول زندگیم چجور زندگی کردم ولی این چجوری داره زندگی میکنه،

لجت میگیره و شروع میکنی داشته هاتو به رخ کشیدن،

این دقیقا کاریه الان اینا دارن برا ما انجام میدن،بدون دارن میسوزن

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم همینه بخدا این یعنی اونا از تو لجشون گرفته دارن اینجوری تخلیه میکنن خودشونو،، یه مثال برات ...

بذار بسوزن تصمیم گرفتم بی توجه بهشون زندگیمو بکنم. به قول یکی از دوستان هیچی هم بهشون نمیگم که از فضولی بمیرن.  

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
بذار بسوزن تصمیم گرفتم بی توجه بهشون زندگیمو بکنم. به قول یکی از دوستان هیچی هم بهشون نمیگم که از فض ...

بهترین کارو میکنی

اینجوری بدتر میسوزن

یسری وقتا پوزخندم بزن قشنگ بسوزن🤣🤣

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
واقعیت اینه که آدم میدونه که جز کمبود و حسودی اونا چیزی نیست ولی یه جاهایی نمی دونم چرا کم میارم. شا ...

اینطور موقع ها خوبه ما تو دلمون بگیم خدای ممنونم که نیازی نیست خوشبختی به کسی حالی کنم ... عاشقتم خدا

واللله از نظر موقعیت اجتماعی هم طرازیم ولی اگه منصفانه بگم اونا خیلی درآمدشون از ما بیشتره, نمی دونم ...

چون برای خودشون عجیب و جدیده تعریف می کنن ازش، اگر عادی بود اصلا نمی گفتن مطمئن باشید اینو، هر کسی پز هر چیزی رو بده براش عجیب و جدیده حتی اگر سال ها باشه که اونو داشته باشه،

معمولا کسی که به شما پز چیزی رو میده تو ذهنش قبول داره که شما تو اون مورد بهتر هستین و میخواد با کلمات و رفتار حس شکست و تحقیر خودش رو پنهان کنه 

توجه نکن و با خونسردی و خودت بودن کاری کن دست از سرت بردارن 

راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت   
اینطور موقع ها خوبه ما تو دلمون بگیم خدای ممنونم که نیازی نیست خوشبختی به کسی حالی کنم ... عاشقتم خد ...

به به چه جمله قشنگی.ممنون دوست عزیز

معمولا کسی که به شما پز چیزی رو میده تو ذهنش قبول داره که شما تو اون مورد بهتر هستین و میخواد با کلم ...

حرفتون کاملا درسته.ممنونم

سلام من یک دختر خاله دارم که ۳ سال ازم بزرگتره ۱۵ سالشه.

بعد از وقتی من ۵ سالم بود هی منم حرص میداد 

خیلی زرنگ و سیاست مدار بود 

الان هم میدونه تو کرونا نمیشه رفت سفر

به خاطر کار مامان و باباش رفتن کیش بعد مامانم به خاله ام پیام داده گفته به باران(دختر خالم) بگو انقد به علی(من) از کیش نگه هوایی میشه خاله ام به باران گفته باران هم از لج من گفته علی من خیلی خوشحالم چون امشب از روی اتیش پریدم فردا صبح میرم کلوپ واسه بازی های آبی فردا شب هم میرم کنسرت بهنام بانی🙄

منم گفتم به من چه

نگران نباش بعضی ها با آدم پدر کشتگی دارن معلوم نی چیکارشون کردی میان میچزونن تورو

تنها جواب بی محلی و بی تفاوت بدون و جواب دادنه

باید از خوبی های خودت بگی چیزی بگی که خیلی خوبه تو داری اون نداره اینجوری کردیش تو دیوار تمام...