2777
2789
عنوان

با فامیل های پزپزو تون چطوری رفتار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 70 پست

ما که تو کل منطقه زبانزد همه بودیم از لحاظ موقعیت اجتماعی و پولداری بابام و تحصیلات... باز دختر خاله هام برامون کلاس میومدن ما خنده مون می‌گرفت، اونی که میخواد پز بده کاری نداره طرف بالاتره پایین تره یاد گرفته پز بده

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی فامیل دارم زنگ زده میگم من رانندم😂😂فک کُن

آره به خدا یه پز یه چیزهایی رو میدن آدم شاخ درمیاره.بدیهیات زندگی شونو با آب و تاب میگن. مثلا رفتیم فروشگاه 500 تومن خورد و خوراک خریدیم  و .... مگه ملت خرید نمیکنن؟ یا ....

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
رفت وامدنمیکنم باهمچین کسایی

آخه نمیشه که. فک کن رفت و آمد هم که نمیکنیم تو گروه های خانوادگی تل گرام  و ... اینا میان پز هاشونو ارائه میدن!!!

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

یه راه دیگه اینه که وقتی داره مساله ای رو تعریف میکنه شما از تو جملاتش روی یه چیزی که در اصل مد نظر اون نیست تمرکز کنید و حرفو بکشونید به اون اینجوری هم تیرش به سنگ میخوره ....مثلا داره از یه ماجرایی تعریف میکنه اسم کسی اون وسط میاد شما یهو بگو ا راستی فلانی چطوره چند وفته ندیدمش فلان مشکلش حل شد؟اینجوری بیچاره با بدبختی باید حرفو برگردونه سر مساله اول.....البته فقط واسه کسایی که مشکل دارن و هر چیز چرت و پرتی رو وسیله تفاخر میدونن بکار ببر با بقیه مهربان و خشرو باش از موفقیتهاشون تعریف کن

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.
خواهر شوهر من انقدر پزپزو، پز نواربهداشتي 35تومنيشم ميده 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙍‍♀️🙍‍♀️🙍‍♀️🙄🙄🙄امن یجیب بخون شاید از شرشون راحت شدی

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
آره به خدا یه پز یه چیزهایی رو میدن آدم شاخ درمیاره.بدیهیات زندگی شونو با آب و تاب میگن. مثلا رفتیم ...

آخي😞 خوب به اين فكر كنيد كه چقدر اين مدل خريد براشون عجيب و دور از دسترس بوده كه الان تعريفشو مي كنن

قطعا خودشون رو پایین تر ازت میبینن که با پز دادن میخوان جلوت کم نیارن و خودشونو بالا ببرن.

آدمی اگه واقعا بالا باشه و اعتماد به نفس داشته باشه، خود به خود منش رفتاریش و ظاهر و سبک زندگیش به چشم میاد و اصلا نیازی به بیان کردن نداره

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
آخي😞 خوب به اين فكر كنيد كه چقدر اين مدل خريد براشون عجيب و دور از دسترس بوده كه الان تعريفشو مي كن ...

😁😁😁🤣🤣آره بخدا

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

من نه از خوشی هام و داشته هام برای کسی میگم نه از ناخوشی ها
وقتی آروم سرت به زندگی خودت باشه بقیه بازم سعی میکنن از کار تو سردربیارن و علت پز دادن زیاد اونها همین حس حسادت به زندگی تو است یا حس فضولی که توام مجبور بشی حرف بزنی
من در مواجه با این آدما با سکوت یا تایید با سر یا بله گفتن فقط واکنش نشون میدم