2777
2789
عنوان

وقتی خواهر شوهر میگه بچه ات بااید پسر بشه چون نسلشون ادامه بیابد!!

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 71 پست
والا یجوری میگن انگار مادر یه دکمه داره اونو میزنه دختر و پسر بودنش تعیین میکنه .دست خداست بگو برو س ...

اگه دست خودآدم بود الان نسل دخترا منقرض شده بود چون اکثرا پسر دوست دارن یا حداقل واسه ادامه نسل پسر دوستن

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

بهش بگو تا چندم درس خوندی تو؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا میگه چون شوهر من داداش داره دختر خواستم . ولی تووو باید پسر بیاری 

یگو مشکل از ریشه س برو ب بابات بگو😁😁

من دختر دوس دارم میرم تعیین جنسیت . باید این نسل انقراض پیدا کنه تا یه ملتی ارامش داشته باشه😎😎😎

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

بگو پیامبر هم پسر نداشت کافران بهش می گفتن ابتر

آیه از سوی خدا نازل شد ابتر خودتونید احمقا ....

خدا یه حضرت زهرا به پیامبر داد که نسل بینظیرش شدن واسطه فیض عالمیان

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

بگو مگه جومونگید که میخواید حکومت گوگوریو بی ولیعهد نمونه

نهایت ۴تا قسط و وام که اونم دخترم میتونه بده

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست

فقط لبخند بزن. بگو خدا تا حالا از کسی مشاوره نگرفته که این دومیش باشه

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
حالا خودت چی دوست داری؟

من راستش پسر . ولی چون حوصله طعنه و کنایه ندارم از الان خودمم گفتم منم مثل شما دختر دوستدارم . که اگر دختر شد روش زیاد نشه و اذیت نکنه . بگم خودم دختر دوست داشتم 

منم توهمین شرایطم‌جاری هام همه دختر دارن منومیگفتن پسربیاراخرم بچم دخترشدولی به سختی باردارشدم با ای وی اف خداروشاکرم الانم کیردادن دومی پسربشه کلی جنین دارم مگه برم تعیین جنس کلافم کردن

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣