2777
2789
عنوان

وقتی خواهر شوهر میگه بچه ات بااید پسر بشه چون نسلشون ادامه بیابد!!

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای از این دخالتهاشون خواهرشوهر من وقتی فهمید بچم پسره اصلا خوشحال نشد اونا دلشون دختر میخواست بگو ...

اره خانواده شوهر منم دختر دوست دارن

یه بار خواهرشوهرم گفت انقدر میزام تا یکیش دختر بشه😂😂😂😂😂 (یدونه پسر داره)

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

خیلی محترمانه بگو چه خوب منم پسر دوست دارم. کارهایی که کردی بگو من انجام ندم. پسر بشه. اگه رو شما اثر داشت حتما رو منم تاثیر داره. اولشم بگو گلللم. 

اثرش ببشتره😍

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

والا یجوری میگن انگار مادر یه دکمه داره اونو میزنه دختر و پسر بودنش تعیین میکنه .دست خداست بگو برو سر نماز دعا کن خدا پسر بده بمن چه 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
بگو هر زمان پیامبر مون با نسل پسرش ، نسلش اداه پیدا کرد منم همینکار میکنممم عهههه بدم اومد ازاین طرز ...

موندم هنوزم هستن از این ادمها😑 با این طرز فکر

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
ببخشید بهش بگو به برادرت بگو دست من نیست

نه بابا . تازه پز میده من چه کااارایی کردم که دختر بشه . ...   تازه کلاسم میزاره . ولی مطمینم خودشم پسر میخاسته دختر شده . چون خیلللی حسوده و همه جاریاش پسر دارن 😂