2777
2789
عنوان

سفر کربلا همسرم و برخورد خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 60 پست
همیشه همینحوری باردارم بودم از حالت تهوع مردمم یه بشقاب غذا نداد شوهرم 

چقدر خصوصياتمون باهم فرق داره من شوهرم ميومد خونمون مامانش غذا ميداد ناراحت ميشدم ك يعني چي غذا داده ، ما رو چي فرض كرده، با شوهرم دعوا ميكردم بعد غذاهاشو ميريختم سطل اشغال😆 بدم مياد كسي غذا بده دوره ي بارداري هم بدبين بودم كلا

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐

از خدات باشه کاری نداره 

برادر شوهر من رفت کربلا مادر شوهر پدر شوهر رفتن موندن پیش جاریم خوهر شوهرها هم دائم در حال رفت و آمد و دخالت بودن کلی خرج گذاشتن رو دستشون تا برادر شوهرم بیاد ۱۳۰ نفر آدم دعوت کردن شام دادن بیچاری جاری تا یه حرف می زد یه تیم میشدن جوابشو میدادن من اونارو دیدم به شوهرم گفتم یا باهم میریم یا هیچ وقت نمی زارم تنها بری

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خصوصياتمون باهم فرق داره من شوهرم ميومد خونمون مامانش غذا ميداد ناراحت ميشدم ك يعني چي غذا داده ...

چقد کارت زشت بوده

حیدربابا آغاجلارون اوجالدی، اما حیف جوانلارین قوجالدی  ...💞 شهریار💞

هیچ نیازی نیس ب کسی ک برات ارزش قایل نیس توضیحی بدی شما خودت ی زندگی مستقل داری دلیلی نداره ب دیگران توضیحی بدی این بدعادتشون میکنه در ضمن من اگه جا شما بودم این چنروز مینشستم خونم درم قفل میکردم ب تمام کارای شخصی عقب افتادم میرسیدم نهایتش شبا میرفتم خونه مامانم

چشمان تو آفریقاست.. 
چطوری اذیتت میکردن؟

روي بچه م حساسم ميخوام غذا و ميوه و داروش همه چي مرتب باشه و سروقت بدم، اينا نميذاشتن ميگفتن بسشه نده سير شد ، در صورتيكه من مادرشم ميفهمم گرسنشه، يا موقع داروش ميگفتن بجاش بيا نبات سوخته بده يا ميگفتن پوشكش نكن ازاد باشه يا شوخي هاي خطرناك با بچه ميكردن .... 

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐
از خدات باشه کاری نداره  برادر شوهر من رفت کربلا مادر شوهر پدر شوهر رفتن موندن پیش جاریم خوهر ...

تازه بمن گفتن وسایل اش بخر بیار درست کنیم واسه خودمون بخوریم منم الان ۷هفته باردارم ولی نمیدونن پولم نداریم😔

کفترکاکول بسرهای هوی یه خبرازمن ببرهای هوی

های های نبود

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

وااای من آرزوم هست کلا مادرشوهرم خواهرشوهرم مارو به فراموشی بسپرن😂

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹