2777
2789
عنوان

سفر کربلا همسرم و برخورد خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه بمن گفتن وسایل اش بخر بیار درست کنیم واسه خودمون بخوریم منم الان ۷هفته باردارم ولی نمیدونن پولم ...

گوش نکن بیخیال 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
تازه بمن گفتن وسایل اش بخر بیار درست کنیم واسه خودمون بخوریم منم الان ۷هفته باردارم ولی نمیدونن پولم ...

ببخشید داری شوخی میکنی دیگه؟ تو نه ماه حامله شدی ۵ ماهه سقط کردی دوباره حامله ای بعد شوهرت تنهات گذاشته رفته اون هم تو بی پولی! 

وا؟ بنده خدا محبت میکرده که تو نخوای بری پای گاز و استراحت کنی، 

ازين رفتارا بدم مياد ، دوست دارم خودم براي خودم غذا درست كنم استقلال برام مهمه، بعد هم اينا غذاي سرد ميفرستادن مثلا ظهر فسنجون بوده شب يخزده ش رو ميفرستادن ب من بر ميخورد 

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐
ببخشید داری شوخی میکنی دیگه؟ تو نه ماه حامله شدی ۵ ماهه سقط کردی دوباره حامله ای بعد شوهرت تنهات گذا ...

اره شوخی نمیکنم اردواج که کردم متوجه شدم باردارم  

همیشه همینحوری باردارم بودم از حالت تهوع مردمم یه بشقاب غذا نداد شوهرم 

عزیزم همانطور که عروس دختر نمیشه

مادرشوهرم مادر نمیشه برا آدم 

بیخیال

چه انتظاری داری

همون بهتر که کاری به کارت نداره

بچه ش نیستی که، اگر بهت برسه، فردا منت میذاره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
عزیزم همانطور که عروس دختر نمیشه مادرشوهرم مادر نمیشه برا آدم  بیخیال چه انتظاری داری هم ...

اره اینکه بی محلن خیلی بده همسر اون پدرشوهرم رفته بود کربلا من دعوتشون کردم 

اره شوخی نمیکنم اردواج که کردم متوجه شدم باردارم  

يكم ب خودت استراحت ميدادي گلم ، الان دوباره باردار شدي ب خودت برس قوي شي گور باباي مادر شوهر

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐

به نظرم اونا عادی هستن ،میخوان حد وحدود ها حفظ بشه و زیاد کاری به کارهم نداشته باشید‌

منتها تو دایم میخوای خودتوبهشون بچسبونی. 

رفت وآمدزیادی احترام ها رو کم میکنه باعث میشه روها به روی هم باز شه . وقتی مادرشوهرت میگه برو خونه من میرم پسرمو بیارم‌ خوب برو تو خونت سنگین و رنگین بشین.چه اصراری داری بگن شام بمون .

کلا ازکسی انتظارنداشته باش تا راحت زندگی کنی.

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا