2777
2789

دیروز همسرم رفت کربلا با پدرم 

بعد راهی کردن و سوار شدنش به اتوبوس مادرشوهرم تحویلم نگرفت که کجا میخوای بمونی گفت من میرم پسرمو از مدرسه بردارم توام زودتر برو خونه 😏من طبقه پایینم منم با مادرم رفتم خونه اونا

عصری هم رفتم خونه پسرشو فرستاد نقاشی کشیدم یه نگفت شام بیا بالا تنهایی نُه ماهه عروسی کردم.

پسرش گفت بعد شام میایم میخوابیم خونه شما 😏منم زنگ زدم مامانم گفتم بیا دنبالم رفتم شاممو خوردم خوابیدم الانم برادر شوهرم زنگ زده میگه کفتراتون گشنه ان 😏

کار خوبی کردم رفتم خونه مامانم؟.....

بنظرم دنبال بهانه هستن که برات شردرست کنن.کاش شوهرت قبل رفتن باهاشون هماهنگ میکردکلا بری پیش مامانت...تاکسی دهنشو بازنکنه برات.حالا اگه زنگ زده بگوبهش هماهنگ کردین خونه مامانت باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به نظرمن کارخوبی کردی رفتی

ولی خب کاش قبلش میگفتی مادر شوهررررجان من قراره بااجازتون این چند روزو خونه مامانم باشم عزززززیزززم

یه کم سیاست داشته باش به خدا نه نمیگفت😊😊😊😊😊

خداااجونم مرسی که هستی 😍😍😍😍😍
خب به نظرمن کارخوبی کردی رفتی ولی خب کاش قبلش میگفتی مادر شوهررررجان من قراره بااجازتون این چند روز ...

وقتی رفتم گفتم بهش من دارم میرم خونه مادرم اونهاهم تنهان

اصلا تحویلم نمیگیره مهم نیست براش یعنی من ماست

من تحويل نگرفتم نديدم اتفاقا بنظرم مادر شوهرت با شخصيته كه بهت نچسبيده من حالم از خونواده شوهرم بد ميشه از بس چسبيدن بهم و ميخوان فضولي كنن و ... شوهرم كارش طوريه ك صبح ميره شب مياد بعد مادر شوهرت يكسره ميومدن دنبالم ، به زور ميخواستن برم خونشون ، ميگفتن هر روز بايد بياي !!! ديگه ب شوهرم گفتم بهشون بگه تنها خونشون نميرم، از بس ك وقتي اونجام اذيت ميكنن و فضولي

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐
من تحويل نگرفتم نديدم اتفاقا بنظرم مادر شوهرت با شخصيته كه بهت نچسبيده من حالم از خونواده ...

چطوری اذیتت میکردن؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.