2777
2789
آخه رفته لودم گوشی خودمو بخرم فروشنده میگفت بدرد نمیخوره والا اینقدر تنوع زیاده هر کی هر چی داره همو ...

کدوم به درد نمیخوره؟ شیائومی یا هوآوی؟ معلومه مه فروشنده میخواد سامسونک بفروشه وون سود بیشتری داره براش بعضیام اصلا غیر سامسونگ چیزی ندارن بفروشن

شما که میگی تا سه تومن میخوای هزینه کنی اصلا سراغ سامسونگ نرو چون گوشیای خوبش همه بالای ۵ تومنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اگه یکم اطلاعات داشته باشن به این برند مسخره انقد پول نمی‌دن

ملت گول برند می خورن به شخصه هواوی خریدم از دوربین و باطریش نگم براتون عالیه اگه می خواستم همین امکانتت تو سامسونگ بخرم به جای ۴ت ۷ت باید هزینه می کردم

ملت گول برند می خورن به شخصه هواوی خریدم از دوربین و باطریش نگم براتون عالیه اگه می خواستم همین امکا ...

اره منم هیچوقت سامسونگ نداشتم موتورولا و نوکیا و هواوی داشتم الانم شیائومی

گوشی قبلیمم هوآوی بود انصااافا مشکلی باهاش نداشتم ولی خب شیائومی یه چیز دیگه س

اره منم هیچوقت سامسونگ نداشتم موتورولا و نوکیا و هواوی داشتم الانم شیائومی گوشی قبلیمم هوآوی بود ان ...

من خودم تو کار تصویرم واسه همین دوربین گوشی واسم مهم بود انقدر تحقیق کردم که از اخر هواوی میت 9 خریدم